Gaziantep’e Havanlı Saldırı: ‘Misliyle Karşılık Verildi’

Gaziantep Valisi Davut Gül, Gaziantep’in Karkamış ilçesine PKK/YPG tarafından havanlı saldırı düzenlendiğini açıkladı. Saldırıda ölü veya yaralı olmadığı da belirtildi.

‘Misliyle karşılık verildi’

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Vali Davut Gül, saldırıya misli ile karşılık verildiğini duyurdu.

Vali Gül’ün açıklaması şu şekilde;

Karkamış ilçemize terör örgütü PYD/YPG tarafından havan mermisi atılmıştır. Ölü ya da yaralı bulunmamaktadır. Saldırıya misliyle karşılık verilmiştir.”

Popüler İçerikler

Arzu Sabancı'nın "A" Harfli Ekmeğini Kesen Çalışanın 1 Mayısını Kutlayarak Hepimizi Güldüren Kullanıcı
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
YORUMLAR
16.08.2022

isid in azez i ele geçirdiğinde Kilis iline yüzlerce roket atılmıştı. Onlarca Türk vatandaşı hayatını kaybetmişti. O zamanlar Kilis valisi Süleyman tapsız roketler havada mı kalacak, yer çekimi denen bir şey var elbet düşecek, Boy abdestsiz kimse dışarı çıkmasın gibi bir çok gafa imza atmıştı. Hiç unutmuyorum 4 ve 5 yaşındaki iki kardeş odalarında oyun oynarken roket saldırısı sonucu hayatını kaybetmişti. Sayın Cumhurbaşkanı o zaman çıkıpta Kilis için bir şey söylememişti. yandaş medya bu olaya hiç bir şekilde yer vermemişti. 1 veya 2 CHP milletvekili sadece mecliste bu konuya yer vermişti. Hatta Kilis li bir arkadaş İstanbul'da oynanan bir maçta Kilis için ses ver hastag i basılı bir tişört ile sahaya dalmıştı. unutmam unutamam. O zamanda demişlerdi misliyle karşılık veriyoruz diye boş yere dağı taşı bombalamaktan, boş yere mühimmat harcamaktan ileri gitmemişti bu olay.

16.08.2022

Misli sözcüğüne duyduğum amansız soru işareti.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ