Gazi Üniversitesi'nin AŞTİ'deki Arapça İlanı Tartışılıyor

Gazi Üniversitesi, Ankara Şehirlerarası Terminal İşletmesi'deki (AŞTİ) panoya tamamı Arapça olan bir reklam verdi. Reklam sosyal medyada tepkilere yol açtı.

Fotoğraf: Twitter / @damlasha

Gazi Üniversitesi Hastanesi'nin reklamının yapıldığı panoda Arapça 'Bize ihtiyacınız olduğunda yanınızdayız' ifadelerinin yer aldığı da belirtiliyor.

Sosyal medyadan gelen tepkiler 👇

Popüler İçerikler

Polis Memuru Şeyda Yılmaz’ı Şehit Eden 19 Yaşındaki Katil Yunus Emre Geçti Tutuklandı
Benfica'da Şov Yapıyorlar: Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü Portekiz Ekibini Sırtlıyor
Ümraniye'de Suç Makinesi Dehşet Saçtı: Bir Kadın Polis Memuru Şehit Oldu!
YORUMLAR
22.04.2022

Pakistanlıların, Afganların Türk kadınlarına, Türk çocuklarına yaptığı tacizlere, ülkenin adım adım Suriyelilerce işgaline tepki vermeyen veremeyen bu "milliyetçi" arkadaşların buna da tepki vereceğini sanmıyorum. Çünkü onlar mülteci işgali veya Araplaşma meselesi gibi basit konularla değil "Milliyetçilerin kalesi" olan Gazi'de sevgilisiyle el ele yürüyenlere, top sakallılara, uzun saçlı erkeklere ve oruç tutmayanlara saldırmak ve tehdit etmek gibi beka meseleleriyle ilgileniyorlar !

22.04.2022

Kürtçe olsaydı ülkücüler 2 tane Bingöllü,Muşlu,Bitlisli Kürtü döver stres atarlardı. Rakkalı, Lazkiyeli, Cerabluslu Suriyeliler konu olunca ''kardeş'' oluyorlar.

22.04.2022

ya gazideki ülkücülerin ülkücülükleri anca kantinde uzun masaya oturup ramazanda yemek yiyenleri dövmekti 🤣 ne milliyetçiliği allah aşkına🤣

TÜM YORUMLARI OKU (25)