Gazeteci Sinan Burhan İmamoğlu’nun Gözaltına Alınacağını 11 Mart’ta Katıldığı Programda Açıklamış

Ekrem İmamoğlu’nun 18 Mart’ta diplomasının iptaline karar verilmiş, 19 Mart’ta ise sabahın erken saatlerinde gözaltına alındığı açıklanmıştı. Ancak sosyal medyada gündeme gelen bir haberde gazeteci Sinan Burhan’ın tüm bu süreçleri 11 Mart tarihinde açıkladığı görüldü. Katıldığı televizyon programında “Kaynak söyleyemem” sözleriyle İmamoğlu’nun gözaltına alınma ihtimalini tüm detaylarıyla dile getirmişti.

İşte detaylar 👇

Sinan Burhan’ın “Kaynaklarım şöyle bir şey söylüyor” sözleriyle girizgahı yapması dikkat çekti.

Bahsettiğimiz üzere süreç 18 Mart’ta başlarken, Sinan Burhan ise 11 Mart’ta detayları açıklamıştı. Tutukluluk ise 23 Mart’ta gerçekleşmişti. Sinan Burhan’ın açıklaması gündeme gelince belirtmek istemediği kaynağının kim olduğu merak konusu oldu.

Bu içeriklerimiz de ilginizi çekebilir.

Fatih Altaylı Gençlerin Eylemlere Katılarak Tepki Göstermelerinin Sebebini Açıkladı
7 Yaşında Cinsel İstismara Uğrayan Genç Kadın, İmamoğlu Protestolarına Katılarak Sesini Duyurmak İstedi
CHP’nin Saraçhane’de Verdiği İftarda Teyzeler İmamoğlu İçin Konuştu: Gözyaşlarını Tutamayanlar Oldu
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

TMSF Programı Yayından Kaldırdı: Okan Buruk İddiasının Ardından Show TV, Sevilay Yılman'ın İşine Son Verdi!
Kargo Tesliminde Yeni Dolandırıcılık Uyarısı: Teslim Alırken Attığınız İmzaya Dikkat
Saran’dan Sonra Okan Buruk mu? Gazeteci Sevilay Yılman’dan, Ela Rümeysa Cebeci Skandalında Okan Buruk İddiası
YORUMLAR
27.03.2025

HERKESTEN RICAM LUTFEN AV.TURAN TAŞKIN ÖZER in paylaşımını yayın mümkün olduğunca. Suan İmamoğlu davası için nasil sahte tanık topladıklarıni ifşaa etmiş. Bunu sağır sultan duymalı

27.03.2025

hepsi ayarlanmış, burdan da anlıyoruz duzenbazligi ,

27.03.2025

gördüğünüz trol mansur yavaşın bu kadar oy almasının en önemli sebeplerinden biridir. çünkü bu trol aynı zamanda geçtiğimiz dönemde akp ankara il meclisi başkanvekiliydi. ayrıca geçenlerde davaya sadığım nutukları neydi? yahu bir akpli açıklasın. samimiyetle soruyorum. dava dediğiniz nedir? yürüdüğünüz belli bir yol, bir ilke var da ben mi kaçırıyorum?

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ