Gazeteci Sedef Kabaş'ın Tutuklanması Gündemde: Kim Ne Dedi?

Katıldığı bir televizyon programında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret ettiği öne sürülen Kabaş gece yarısı evinden alınmış, çıkarıldığı mahkeme tarafından da tutuklanmıştı.

Kabaş'ın sözlerine buradan ulaşabilirsiniz 👇

Gazeteci Sedef Kabaş, 'Cumhurbaşkanına Hakaret'ten Tutuklandı!

Mahkemenin tutuklama kararına sosyal medyadan tepkiler yükseldi. İYİ Parti lideri Meral Akşener, Erdoğan'ın şiir sebebiyle mahkûm olduğunu hatırlattığı bu paylaşımı yaptı. 👇

Popüler İçerikler

Güldür Güldür Show'un Sevilen Karakteri Geri Dönüyor!
İran'ın Cumhurbaşkanı Reisi'nin Ölümü Nedeniyle Türkiye'de 1 Günlük Milli Yas İlan Edildi
Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!
YORUMLAR
22.01.2022

derin bir ekonomik buhranın ortasında ancak kutuplaşma yaratılarak sedef kabaş, sezen aksu üzerinden gündem saptırılabilirdi.

22.01.2022

Bu zihniyet gitmezse sira size de gelecek. Koskoca cumhurbaskani seninle benimle ugrasacak degil tabii. Onun izinden giden yandaslari cikacak karsimiza, okulda cocugunun, is yerinde esinin karsisina dikilip hayatini zindan edecekler. Onlarla ayni goruste olsan bile tipki Sezen Aksu'ya yaptiklari gibi, tipki bir zamanlar kol kola olduklari cemaatci arkadaslarini hapislere atip kendilerini akladiklari gibi isleri bittiginde gozlerini kirpmadan harcayacaklar seni de. Bu yuzden bu diktatorluge son verip gercek demokrasiye donmemiz sart cunku adalet bir gun hepimize lazim olacak.

işte bu sebepten Türkiye bir demokratik bir ülke değil. Burada bir hakaret bile yok, tamemen ifade özgürlüğü çerçevesinde. Herhangi bir Demokratik ülkede buna tutuklamayı bırak, dava bile açılmaz. Trump'a âleni bir şekilde küfür edildiğinde dahi bir şey olmuyordu. Hem bu bir de Atasözü. Cumhurbaşkanı artık tarafsız değil, partili. 20 suç kayıdı olan it serbest dolaşabikirken, bu bir tutuklama olması bağımsız yargının olmadığını gösteriyor. Adalet bakanı bile müdahale oldu, daha yargılama yapılmadan, bağımsız yargıymış külahıma anlatın onu. Kenan Evren zamanında bile yargı daha tarafsız idi, tarihin en ağır istibdat dönemini yaşıyoruz.

TÜM YORUMLARI OKU (13)