Gazeteci Ömer Turan’ın Son Seçimle Birlikte Yollarını Ayırdığı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Mektubu

İktidara ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yakınlığıyla bilinen gazeteci Ömer Turan, kısa bir süre önce muhalif bir kimliğe bürünmüş ve özellikle AK Parti'yi yıprattığı söylenen isimleri hedef almıştı.

İstanbul'daki seçimlerin tekrarlanmasıyla girilen süreçte AK Parti'nin ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çok fazla yıpratıldığını ifade eden Ömer Turan, Twitter hesabından bir paylaşım yaptı ve Erdoğan'a seslendi.

İşte o paylaşım...

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

Popüler İçerikler

Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
YORUMLAR
24.06.2019

Sultan ? Saray ? Alimler ? Gelistirin su kafanizi artik amk, dunyaya donun. cikin su geri kafaliktan. cikin su 1100'lerden 1700'lerden.

İfindim, ifindim. Siyin cimhirbişkinim. sfjdhfjsdfgsfgs

24.06.2019

😂😂

Pasif Kullanıcı
24.06.2019

Yürü git la daha konjonktür yazamıyon. Yazının özeti: "Efendim sen gözden düşüyosun yavaş yavaş ben de ufaktan topukluyorum. Yalanacak başka götler bulacam kendime." Etrafınızda sizi gerçekten seven ve sevdiği için size saygı duyan insanlar yoksa olan bu işte. Tayyip'in etrafındakiler ondan korktuğu çekindiği için saygı gösterdiler, arkasında durdular. Menfaatleri olduğu için yanındaydılar. Şimdi ilk kaçıp gidenler onlar olacak tabii.

TÜM YORUMLARI OKU (63)