Gazeteci Metehan Demir, Meral Akşener'in 'Altılı Masa'ya Dönmesini Sağlayan Formülün Kaynağını Açıkladı

Meral Akşener'in Altılı Masa'ya geri dönmesini sağlayan formül ise, Cumhurbaşkanı Adayı olmasını istediği Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın, Cumhurbaşkanı Yardımcısı olacak olmalarıydı.

Meral Akşener'in masaya dönmesini sağlayan formülün ise kimden çıktığını Afşin Yurdakul'un programında Metehan Demir açıkladı. Metehan Demir, konuştuğu bir İyi Partiliden 'Bizim Patron' cevabını almış.

İşte o anlar: 👇

Popüler İçerikler

Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
06.03.2023

Bence mantıklı bir formül,en azından yeniden uzlaşı olması 6'lı masanın dağılmaması çok önemli seçime 2 ay kala telafisi olmaz...

06.03.2023

mantıksız formül. şöyleki iki büyük şehiri AKP ye bırakacak bir formül üzerinde anlaşmaya gidiyorsun. kaldı ki kazanıp kazanamayacağın kesin değil heleki şu dönemde şu hatalar yapılmışken bu hata da tuz biber olur.

06.03.2023

Seçim kazanılır.. sonra ibb ve abb'ye yeni cumhurbaşkanı kayyum atar.. olur biter.. o kadar yetki var, kullansınlar aq :D

Bunlar bu kafayla ülke yönetecek öyle mi. En ufak bir anlaşmazlıkta triplere girecekler, yok masadan kalkarım yok böyle demiştin yok şöyle dememiştin.

Belediye başkanları c.yardımcısı olunca ne olacak, ne değişti şimdi, çıkarılan yaygara neydi sonuç ne. Saçmalık başka bişey degil.

TÜM YORUMLARI OKU (19)