Gazeteci Levent Gültekin: 'Başörtülülerin Bu Ülkeden Özür Dilemesi Gerekiyor'

Gazeteci Levent Gültekin, Halk TV canlı yayınında, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'helalleşme' çıkışını değerlendirdi. Meselenin sadece Kürtlerden, Alevilerden veya başörtülülerden özür dilemek olmadığını ifade eden Gültekin, 'Başörtülülerden ne kadar özür dilenmesi gerekiyorsa, başörtülülerin de ülkeden özür dilemesi gerekiyor. Onların oylarıyla insanların hayatı mahvoldu' diye konuştu.

Kılıçdaroğlu'nun Kürtlerden, Alevilerden veya başörtülerden özür dilemesinin asıl mesele olmadığını ifade eden Gültekin, 'Başörtülülerden ne kadar özür dilenmesi gerekiyorsa, başörtülülerin de ülkeden özür dilemesi gerekiyor. Onların oylarıyla insanların hayatı mahvoldu. Çünkü oyların oylarıyla ülke yedi yıldır yıkıma sürükleniyor, milyonlarca insanın hayatı mahvoldu. Onların oylarıyla yüz binlerce insan KHK ile açlığa mahkum edildi. Demokrasinin adaletin felsefesi yerle bir edildi.' ifadelerini kullandı.

İşte Gültekin'in açıklaması

Popüler İçerikler

Koşun Kaos Var: Demet Akalın Programına Gülben Ergen'i Konuk Edince Seren Serengil'in Tepkisi Sert Oldu!
Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
YORUMLAR
16.11.2021

yani açık bir insanım ama yok devenin nalı yani. şu 80 dönemi kafasını tahminen ne zaman bırakırsınız aq. açık onlarca kadın vatan savunur gibi savunuyor., kapalı onlarca kadın muhalif. bu neyin kafası yahu. kaldı ki bu ülkeden sizin gibi iğrenç dil kullananların özür dilemesi gerekiyor asıl siz insanları böyle ötekileştirirseniz (hoş tabi siz kimsinizde sizn lafınızın ehemmiyeti olsun ama sizin zihniyet bitmiyor) o laf söylediğiniz insanlar daha çok sizin yüzünüzden oy verir. Acilen sizin gibilerin zihninin çürütülmesi lazım. her insana çok acil gerçek manada özgür olabileceğini hissettirebilecek bir zihniyete hitiyacımız var. yoksa sizin gibiler yüzünden daha çok başımıza gelecek var.

16.11.2021

kafasının sizin kadar çalıştığı ortada. eğer laf söyleyecekse bu durumda olmamıza sebep akpye oy verenler diyecek. akpnin siyasetini doğrı eleştirecek. boş beleş konuşmayın tatlı su hümanistleri sizi. akpnin boşboş politikaları zerre umrumda değil sizin bu adamdan farksız boşboş yorumları gibi. kullanılan kelimeleri özenle seçecek bu olayı yanlış anlayıp cephe alabilecek onlarca insan var memlekette. biz başımızdan belayı kovmaya çalıştıkça bu iğrenç dil yüzünden başımıza bela oluyorlar. yılalrca ötekileştirilen bir grup insan vardı baş örtüsü nedeni ile şimdi açıklar ötekileştirilmeye çalışılıyor sonra devran dönecek bu iğreç zihniyet yüzünden yine baş örtülüye gelecek sonra yine açığa ulan bu tükürdüğmün ülkesinde siyaset eleştirecek kadın haricinde başka konu mu yok. bu konu bile kadınlardan çok erkeklerin dilinde çok hevesliyseniz oturun sizler takın hemcinsleriniz taksın. siyaseti de başörtüsü üzerinden değil siyasal islma üzerinden yapın size zahmet.

Pasif Kullanıcı
16.11.2021

bu sivri çıkışlar muhalefete hiç bir fayda sağlamadığı gibi zarar da veriyor,üsluba ve ne söylediğine dikkat etmeyen bu zihniyet yüzünden tüm medyayı elinde bulunduran iktidarın eline koz vermekten başka bir şey değil bu tür söylemler..!

Pasif Kullanıcı
16.11.2021

medya ellerinde olduğundan,iktidarın sivri çıkışlarını duyan çok az ,yanılıyormuyum..bu muhalefetin eline geçen kozlar başka ülkelerde hükümet devirirdi,bizde 1 hafta konuşuluyor sonra unutuluyor

16.11.2021

İşte bu zihniyet akpyi iktidara oturttu, ne zaman sendelese yardımına koştu. AKP'nin bu ülkeye yaptığı tek iyilik başörtüsünü kabullendirmesi oldu. Bundan 15-20 sene önce başörtülülere gerçekten öcü gibi bakılıyordu. O günleri hatırlayanlar az çok bilir. Kürtleri alevileri bilmem ama chp başörtülü kadınlarla gerçekten helalleşmeli.

Pasif Kullanıcı
16.11.2021

Öcü gibi zaten çakma nazgullar

TÜM YORUMLARI OKU (49)