Gazeteci İsmail Arı Menzil Cemaati Tarafından Tehdit Edildiğini İddia Ederek Gelen Mesajı İfşa Etti

Gazeteci Murat Ağırel'den sonra gazeteci İsmail Arı da tehdit edildiğini iddia etti. Arı, kendisine gelen mesajı böyle ifşa etti.

Gazeteci Murat Ağırel, dün sosyal medya hesabından kendisine gönderilen tehdit videosunu yayınlamıştı.

Ağırel "İnfaz emrim verilmiş" dedi ve sözlerine şöyle devam etti: "Her gün yeni bir ölüm tehdidiyle karşı karşıya kalıyorum. Kitaplarımın toplatılması için baskılar yapılıyor, evimin önünde sürekli nöbet tutuluyor ve peş peşe davalar açılıyor. Bugünkü tehdidin ciddiyeti ne olursa olsun, bu ülke için mücadele ederken, kamuoyunu bilgilendirmek benim görevimdir."

O video burada 👇

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Bugün de bir başka gazeteci olan İsmail Arı, kendisinin "Menzil'in Kasası" kitabı sebebiyle Menzil Cemaati tarafından tehdit edildiğini iddia etti.

Arı, sosyal medya hesabından kendisine gelen tehdit mesajını böyle ifşa etti.

Söz konusu mesaj burada 👇

Popüler İçerikler

Pucca, Narin'in Babası Arif Güran'ın Halk TV Muhabiri Ferit Demir'e Tehditvari Konuşmasına Sert Çıktı!
Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen'in Birinciliğini Öğrenen Bülent Ersoy'un Benzetmeleri Fena Topa Tutuldu
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
YORUMLAR
04.09.2024

Menzil ( nakşibendi) Sadat bunların Türkiye'deki askerî kanadı, Irak'ta, Suriye'de nakşibendi tarikatı ordusu diye bir örgüt mevcut. Memleketin pimi çekilmiş her an patlamaya hazır.

04.09.2024

Bir gazeteci ya da yazar neden öldürülür ya da öldürülmek ister? Söylediklerinin/ yazdıklarının yanlış ya da yalan olduğunu ortaya çıkaracak argümanları yoksa öldürmek/ susturmak isterler. Eğer Murat ta da İsmail ya bir başkası yalan yanlış yazıyorsa ve bu sizin umurunuzda ise doğruları delilleri ile birlikte siz de anlatırsınız. Onları susturmak sizi değil onları haklı çıkarıp yüceltir.

04.09.2024

NOGAYIN SİYASİ KÖŞESİ : BAKALIM KİM KİMİ CHP’de iki başlı sistem kurulmuşt... https://nogaysiyaseti.blogspot.com/2024/09/bakalim-kim-kimi-chpde-iki-basl-sistem.html?spref=tw

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ