Gazeteci İsmail Arı Açıkladı: Kızılay Deprem Zamanında Menzil Şirketinden Milyonlarca Liralık Alım Yapmış

Gazeteci İsmail Arı, YouTube üzerinden yayın yapan Fatih Altaylı’nın programında deprem zamanı Kızılay’ın yaptığı bir alımı açıkladı. İddiaya göre Kızılay, 6 Şubat depremi sırasında ihalesiz olarak Menzil tarikatının şirketi Nakış Gıda’dan milyonlarca liralık alım yapmış.

Kızılay, en az 50 bin vatandaşımızın hayatını kaybettiği 6 Şubat depremi sırasında parayla çadır satmasıyla büyük eleştiri almıştı.

Mevcut Kızılay Başkanı olaydan aylar sonra görevinden istifa etmiş ve Kızılay’ın yeni başkanı Fatma Meriç Yılmaz olmuştu.

Gazeteci İsmail Arı, bugün Kızılay ile Menzil tarikatı arasındaki yüksek fiyatlı bir alımdan bahsetti.

Fatih Altaylı’nın programına konuk olan Arı, Kızılay’ın deprem zamanında Menzil tarikatına para aktarmak için ihalesi alım yaptığını söyledi.

İşte İsmail Arı’nın açıklaması

Bu haberler de ilginizi çekebilir 👇

Çadır Satan Kızılay'da Yeni Skandal İddiası: “Yardım Kutularındaki Paralar Kayboldu, Kızılay Zarar Etti”
Kızılay Başkanından Satılan Çadır Açıklaması: “Artık Afet Bölgelerine Sadece Kızılay Çadır Götürecek”
Çadır Skandalı Sonrası Adı Gündemden Düşmeyen Kızılay'da İki Dikkat Çeken Gelişme!
Kime Neyi Satıyorsunuz? Kızılay'ın AHBAP'a 46 Milyon TL'lik Çadır Satma İddiası Vatandaşların Tepkisini Çekti!

Popüler İçerikler

Açılın Doktor Geliyor: Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen'in Atandığı Şehir Belli Oldu!
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
YORUMLAR
12.08.2024

Yaptıklarının yüzde biri bunlar. Ülkenin içinden geçtiler. Afeti bile fırsat diye değerlendirmişler. Hiç mi sevmediniz vatanınızı, milletinizi be.

12.08.2024

Bu vatanı milleti onlardan daha çok seven olduğunu sanmıyorum. Zira böyle sömürecek vatanı milleti başka yerde bulamazlar!!

12.08.2024

hale bak, birader sizin inandığınız tanrıyla benim ki asla bir olmayacak onu bilin, yerim sizin gibi müslümanı insanların acısı varken bile düşündüğünüz şeylere bak, zaten nerde bi işin showunu yapan adam var oranın arka planında hep başka şeyler gördüm düz işinde gücünde iyi insan olan inanan adam kendi yağında kavruldu gitti

12.08.2024

Yanlış anlaşılmasın bunlar müslümanlar ha !

12.08.2024

Kuran'ı kerimi okursan müslüman olmadıklarını anlarsın ama bizim halkımız zır cahil dediğin gibi bunları müslüman zannediyorlar şu ayetten bile bihaberler: Onlara şöyle bir baktığında dış görünüşleri sana iyi bir izlenim verir; konuşurlarsa sözlerine kulak verirsin. Ama onlar sanki bir yere dayanmış kütükler gibidir (böyle güvendeymiş gibi görünürler). Her gürültüyü kendilerine yönelik sanırlar. Asıl düşman onlardır, onlardan korun! Allah kahretsin onları! Nasıl da haktan yüz çeviriyorlar!

TÜM YORUMLARI OKU (13)