Gazeteci İbrahim Karagül, Kemal Kılıçdaroğlu'nun Alevilik Videosuna Sözleriyle Tüm Tepkileri Üzerinde Topladı

Geçtiğimiz günlerde Kemal Kılıçdaroğlu'nun Alevilik ile ilgili sözleri gündem oldu biliyorsunuz ki. Kılıçdaroğlu'nun sözlerine karşılık İbrahim Karagül'ün yorumu ise tepki çekti. Bizler de hem konuşma hem de yorumlarla ilgili ayrıntıları sizin için derledik. Siz de içeriğimizi merak ediyorsanız sizi şöyle alalım.👇

Geçtiğimiz günlerde Kemal Kılıçdaroğlu'nun Alevilik ile ilgili videosu Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en önemli siyasi konuşmalarından bir tanesi olarak nitelendirilmişti.

Kılıçdaroğlu, 'İlk oyunu verecek olan sevgili evlatlarım, ben Aleviyim. Hak Muhammed Ali inancı ile yetişmiş samimi bir MüslümanımAllah'ın verdiği bir canım var, kul hakkı yemem. Harama el uzatmam. Atatürk'ün bize armağan ettiği bu güzel ülkede her şeyden uzak ve yoksul bir evde doğdum. Cumhuriyet'in bize verdiği fırsatlar sayesinde okudum, mesleğim oldu, ailemi kurdum. Kimliklerimiz bizi biz yapan varlığımızdır. Ve elbette onurla sahip çıkmamız gerekir, onları seçemeyiz. Onlarla doğarız, büyürüz ve yaşarız.Ancak hayatta seçebileceğimiz çok önemli şeyler var. İyi bir insan olmayı, dürüst olmayı, ahlaklı olmayı, vicdanlı olmayı, erdemli ve adil olmayı seçebiliriz. Daha iyi bir yaşamı özgür ve zengin bir ülkede yaşamayı seçebiliriz. Ve bu seçimlerimiz hem bizi, hem içinde bulunduğumuz toplumu hızla değiştirebilir' sözleriyle gündem olmuştu.

Sizlerle de şu şekilde paylaşmıştık.👇

Kılıçdaroğlu'ndan Yeni Video: "Alevi"

Videonun ardından İbrahim Karagül'ün yorumu da çok konuşuldu.

Birçok kişi İbrahim Karagül'ün sözlerini ötekileştirici buldu;

Ardından da İbrahim Karagül'ün sözlerine tepki gösterdi.

Bizler de sizin için derledik.👇

👇

👇

👇

👇

Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Yorumlarda buluşalım...

Popüler İçerikler

Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
YORUMLAR
20.04.2023

Bu gazeticimsi şeylerin ortak özellikleri şu: Kimin atina binseler onun türküsünü söylerler. Bu omurgasızlar için devletin başına kimin geldiğinin bir önemi yoktur. Bunların derdi, arpalarını yeterince veren iktidarların borozanlığını yapmaktır. Yalan söylemek, iftira atmak, halkı kışkırtmak bunların en belirgin özelliğidir. Bu türlerde utanc duygusu olmadığı için, onurlarını 3 kuruşa satmaktan asla çekinmezler.

20.04.2023

Medyadaki “mikser “görevini hakkıyla yapan, gazetecilikle ilgi alakası olmayan fitne /fesat/ kindar/ dindar 🥒🥒🥒

20.04.2023

Bunuda bı yere yazın hesaplasacaz.

20.04.2023

Bunları kaçtıkları o devletlerden tek tek iade alacağız. Sedat pekerle şunları hücre arkadaşı yapalım :D adam şu videoyu izliyor hmm içsavaş tehditi diyor ulan sizin başınıza neler neler gelecek mk yaktınız kendinizi

TÜM YORUMLARI OKU (12)