Gazeteci İbrahim Haskoloğlu Tahliye Edildi

Geçtiğimiz hafta 'Kişisel bilgileri hukuka aykırı yolla ele geçirdiği' iddiasıyla tutuklanan İbrahim Haskoloğlu tahliye edildi.

'Kişisel bilgileri hukuka aykırı yolla ele geçirmek' suçlamasıyla 19 Nisan'da tutuklanan İbrahim Haskoloğlu, avukatlarının itirazı üzerine tahliye edildi.

Kararı gazeteci İsmail Saymaz duyurdu

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Ne olmuştu?

Gazeteci İbrahim Haskoloğlu Tutuklandı

Popüler İçerikler

İrfan Değirmencioğlu İmamoğlu’yla Birlikte Roma’ya Giden Ekibi Eleştirdi: “Ne Farkı Kaldı Saraydan?”
Arka Sokaklar'a Dönen Şevket Çoruh'tan Kahkaha Attıran Serenay Sarıkaya Göndermesi!
Güldür Güldür Show'un Sevilen Karakteri Geri Dönüyor!
YORUMLAR
27.04.2022

Kimsenin adami olmadan gorevini yapmaya calisan gazeteciydi...

27.04.2022

Öncelikle tahliye haberine sevindim,geçmiş olsun. Fakat Türkiye cumhuriyeti hukukunun böyle yıpratılması çok yanlış. Bakın ekonomi,eğitim, hizmetler zaman zaman sekteye uğramıştır ve uğrayabilir. Lakin yargı katiyetle aksamamalı,bozulmamalı ve işlevini mutlak suretle adaletli bir şekilde yapmalıdır. Peki yapmazsa ne olur diye de düşünelim biraz kafa yoralım buna. İnsanlar huzursuz olur, fikirler ve farklılıklar ifade edilemez böylece tartışma olmaz tartışma olmayan ortamlarda da doğruya yaklaşılmaz. Adaletin işlemediği durumlarda mutlaka kişiler ve kurumlar kendi adaletini sağlamak zorunda hisseder ve bunu yapmaya çalışır ki işte en can alıcı nokta budur, çünkü doğru kime göre doğru ve yanlış kime göre yanlıştır! İşte bunu burada belirleyen kanun değil kişilerin vicdanıdır.Peki ya vicdansız birine denk gelirseniz ne olacak?

27.04.2022

O zaman yazdıkları doğruydu.E devlet bilgilerimiz çalındı yani!

27.04.2022

çalınmayan bişi mi var

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ