Gazeteci İbrahim Haskoloğlu Gözaltına Alındı

"Gözaltı nedeni paylaştığı bir haber iddası"

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Soruşturma nedeni belli oldu

İçişleri Bakanlığı, Twitter adresi üzerinden AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanı Hakan Fidan'ın fotoğraf ve bilgilerinin olduğu kimlik kartlarını paylaştığı iddiasıyla Haskoloğlu hakkında şikayette bulundu.

Bunun üzerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca Haskoloğlu hakkında, 'kişisel bilgileri hukuka aykırı yolla ele geçirmek' suçundan soruşturma başlatıldı.

Popüler İçerikler

İşitme Testine Kürtçe Engeli: Türkçe Bilmeyen Kadına SRT Testi Yapılmadı
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
YORUMLAR
19.04.2022

yalak olsa iftara çağırırlardı. hiç kimse haber yapmasın, kimse eleştirmesin. BÜYÜK BİRADER hep kazansın !

19.04.2022

Yanılmıyorsam, e devlet kimlik bilgileri sızdırıldı haberi yapmıştı, artık o da bu ülkenin siyasi iktidarının, gerçeğe tahammülü olmadığını acı şekilde anlamıştır. Geçmiş olsun 😏

19.04.2022

Neden insanlar göz altına alınıyor? Neden insanlar susturuluyor? Eskiden Ecevitin üzerine kasa atma cesaretini bulan insanlar şimdi ekonomik buhranların içinde oldukları halde neden ses çıkartamıyor? Nedenn?

19.04.2022

Neden mi? insanlar saçma bi dine tapıyor, ve bunların çok sağlam bi dindar olduklarını sanıyor, şurda burda söylediği yallah bismillah elhamdülillah gibi söylediği sözler bunları hipnoz etti, bilmem kaç bin korumayla gittiği cuma namazları bunları uyuşturdu, yani bu sığırzadeler bu yaratığı Allah'ın gönderdiği bi öncü sanıyorlar, buna itiraz yada isyan ederlerse Allah'a isyan ediyormuş gibi kabul ediyorlar, zaten bunların öğretisi de o değil mi? bu dünyada rezillik çeken sürünen öbür tarafta en güzel yerlere gelecek, rahata kavuşacak diye, neden isyan etsin ki, öbür tarafı kaybedecek, muhalif düşünenleri zaten söylemiyorum, çünkü arkalarından gelecek kimse yok, biri çıkıp bağırsa çağırsa deli yaftası yiyecek, yaptığından bişey anlamayacak, aldığı gözaltı soruşturma da ona kâr kalacak hem zaten bu davar halk için kendini yakmaya değmez

TÜM YORUMLARI OKU (40)