Gazeteci İbrahim Haskoloğlu Anlattı: "Hangi Kişisel Verileriniz Çalınıyor ve Nasıl Kullanılıyor?"

Gazeteci İbrahim Haskoloğlu, sosyal medya üzerinden yaptığı bir paylaşımla Discord gibi platformlarda küçük kız çocuklarının nasıl taciz ve şantaja uğradığını detaylı şekilde anlattı. Haskoloğlu, yalnızca çocukların değil, milyonlarca insanın tehlike altında olduğunu vurguladı.

Paylaşımında, kişisel verilere nasıl erişildiğini ve bu verilerin nasıl kullanıldığını açıklarken, suçluların ilk olarak soy ağacı bilgilerini çaldıklarına dikkat çekti.

Haskoloğlu, sapkınların bu yöntemle çocuklara şantaj yaptığını, istediklerini yapmadıkları takdirde ailelerine montajlanmış çıplak fotoğraflarını göndermekle tehdit ettiklerini söyledi.

Bunun yanı sıra, bazı hizmetlerin memurlar tarafından para karşılığı elde edildiğini belirtti. Haskoloğlu’nun uyarısı ise dikkat çekiciydi: "Birisi size kafayı takarsa her türlü tehdit altındasınız."

Detaylar için👇

Bu içerikler de ilginizi çekebilir

Katil Semih Çelik de Onlardandı: Peki Kim Bu 'İnceller'?
Hande Yener'den Genç Kızlara Duygulandıran Destek: "Kimse Sizden Değerli Değil, Ben Her Zaman Yanınızdayım"
Öğrencilerin Eylemi Polis Engeli ile Karşılaştı: Bir Öğrenci Gözyaşları İçinde İsyan Etti

Popüler İçerikler

KYK Yurdunda Erkeklerin Toplu Tacizine Maruz Kalan Kız Öğrenciler Seslerini Duyurmaya Çalışıyor
İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil’i Katleden Semih Çelik Hakkında İlginç Detay: ‘Kukla’ Kitabından mı Esinlendi?
Tugay Kerimoğlu’ndan Galatasaray Taraftarını Yıkan İddia: “Muslera Galatasaray’dan Ayrılabilir”
YORUMLAR
08.10.2024

Çocuğun böyle ortamlarda olmaması veya çok dikkatli ve kontrol altında olması lazım bu bir. İkincisi eskaza çocuğum bir şantaja maruz kalsa yapanların yedi ceddinin burnundan getiririm. Saflıktan veya korkudan bunlara boyun eğen gençler aileleri ile iletişimi zayıf kişilerdir. Çocuklarınızı dinleyin, anlayın..! Bir yanlışı olsa bile gereken yaptırımı biz uygularız incitmeden ama hatasını yüzüne vurarak. Hata payları elbette ki var, yeter ki zincirleme şekilde hayatlarına mal olmasın.

08.10.2024

Anlatmaktan korkuyorlar ailelerine kendileri çözmeye çalışıyorlar çırpındıkça bataklığa batıyorlar.. Ailelerin arkadaş gibi olması hataları bile olsa korkmadan çekinmeden anlatabileceklerini iyice aşılamaları lazım çocuklara..

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ