Gazeteci Hulki Cevizoğlu'ndan İlginç Öneri: 'Ankara'nın Adı 'Atatürk' Olsun'

CNN Türk'te canlı yayına katılan Cevizoğlu, 'Ankara'nın adı 'Atatürk' olsun' derken, kendisine Anayasa'nın ilk 4 maddesinin değiştirilemez olduğu hatırlatıldı. 

Cevizoğlu, buna yanıt olarak ise 'HDP, 2. anadil önerisi getiriyor, CHP onun yerine buna mı itiraz ediyor' diyerek görüşünü savundu.

Cevizoğlu, önerisinin tartışılması için bir de tweet attı 👇

İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Milletvekili Lütfü Türkkan, Son Tahliyelerden Sonra Telegram'da Suç İlanları Verildiğini İddia Etti
Cem Küçük Emekli Maaşlarına “Ciddi Artış” Yapılacak Tarihi Açıkladı
Yalova’da IŞİD'liler Polisle Çatıştı: 7 Yaralı! Yollar Kapatıldı, Takviye Özel Harekat Ekipleri Sevk Edildi
YORUMLAR
29.10.2021

Sonuna kadar Atatürkçüyüm ama şehre insan ismi vermeyi doğru bulmam.Stalingrad,Leningrad çağrımşıları mesela hoş değil.

29.10.2021

Zaten böyle bir konu cumhuriyetin ilk yıllarında gündeme gelmiş ve M. Kemal de istememiş. Yanlış hatırlamıyorsam ya Falih Rıfkı Atay ya da Sinan Meydan'ın kitaplarının birinde okumuştum.

29.10.2021

Atam ne heykel ister ne de bir şehre isminin verilmesini fikirlerini yaşatsak yeter...

29.10.2021

Atatürk adını kullanıp prim kasayim...

TÜM YORUMLARI OKU (22)