Gazeteci Ferit Demir'den Saatleriyle 'Yalan İfade' İddiası: "Narin'in Katledildiğini Köyde Herkes Biliyordu"

Gazeteci Ferit Demir, Diyarbakır'da vahşice katledilen 8 yaşındaki Narin Güran için yine çok konuşulacak bir iddiada bulundu. 'Narin, öğlen saat 15.15'te eve gittikten kısa süre sonra katledildi' diyen Demir, ifadelerin bilinçli olarak yanlış verildiğini ve saatlerde tutarsızlık olduğunu belirtti. Ferit Demir ayrıca 'Sonuç olarak Narin'in katledildiğini köyde herkes biliyordu ama konuyu saptırmaya, karmaşık hale getirmeye çalışmışlar organize biçimde... ' yazdı. 

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi’nde 21 Ağustos günü kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cesedi köye 3 km uzaklıktaki Eğertutmaz Deresi'nde 19 gün sonra bulunmuştu.

Soruşturma kapsamında tutuklanan Nevzat Bahtiyar, tutuklu amca Salim Güran ile para karşılığında anlaşıp Narin Güran’ın cesedini çuval içinde götürüp gömdüğünü itiraf etmişti.

Diyarbakır'da gelişmeleri yakından takip eden gazeteci Ferit Demir, bugün yine çok dikkat çeken bir paylaşım yaparak, Narin Güran cinayetinde tüm köyün durumdan haberdar olduğunu iddia etti.

Ferit Demir, paylaşımında şu ifadeleri kullandı: "Narin, öğlen saat 15.15'te eve gittikten kısa süre sonra katledildi."

"Ancak bu gerçeklere rağmen bir amcası Narin saat 17.40'ta bize geldi kuzenlerini sordu diyor.. Bir başka akrabası 18.40 sularında çeşme yakınlarında gördüm diyor... Bir başka çocuk 18.47'de okul yakınlarında gördüm demiş.. Oysa bu saatlerde Narin katledilmişti, yaşamıyordu..."

"Sonuç olarak Narin'in katledildiğini köyde herkes biliyordu ama konuyu saptırmaya, karmaşık hale getirmeye çalışmışlar organize biçimde... Narin'e bu organize kötülüğü neden yaptınız?...."

Ferit Demir'in paylaşımı 👇

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
AK Parti'den Narin Güran Cinayeti Sonrası Gelen Siyasi Eleştirilere Yanıt!
İçişleri Bakanı'ndan Narin Güran'ın Ailesine İlişkin Açıklama: "Herkesin Okuduğu Zaman Anladığı Bir Durum"
Narin Cinayetinde Ön Otopsi Raporu Çıktı! Amcayla İlgili Şoke Eden Yeni Detaylar Geldi

Popüler İçerikler

Çekirdek Sabancılar Nazlı, Hacı ve Arzu Alara'dan Klasikleşen Aile Pozuna Güncelleme Geldi!
Roma'da Evlenen Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım'ın Sade Nikahından İlk Görüntüler Geldi: Gelinlik Sınıfta Kaldı!
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
YORUMLAR
11.09.2024

Bütün köy biliyordu öyle mi? Bu kadar haber yapan, yorum yapan, bu derdi, acıyı, öfkeyi biraz olsun hisseden herkese sesleniyorum; Madem ki tüm köyün haberi vardı, "katil köy" ilan edeceksiniz! Eğer insansanız unutmayacaksınız! Dışlayacaksınız! İnsan yerine dahi koyan zerre kadar insan değildir. Toplum olarak yozlaşıyor, katilleşiyor, numussuzlaşıyor, ahlaksızlaşıyoruz. Ve bunun tek nedeni doğru şekilde tepki gösteremiyor olmamızdır. İğneyi kendimize batırma zamanı geldi. Hepimiz biraz katiliz. Değilsek bunu gösterelim.

11.09.2024

İlan etmeye gerek yok..zaten katil köy orası...ama ipin ucu farklı yerlere bağlı..esas o düğüm çözülmeli.En başta da en güvenilir devleti temsil eden kişı olarak ; en rezil ; en karaktersiz bir katili muhtar seçmışler..varın gerisini düşünün...

11.09.2024

Ulan 3 saatte çözülecek olayı memleket meselesine çevirdiniz!!!

11.09.2024

Memleket meselesi zaten..

11.09.2024

Lut kavmi hikayesine inananlar bu haberleri okusun. Allah Lut’u helak ettiyse bu ve bunlar gibileri de ederdi ilahi adalet diye bir şey yok o yüzden adaleti yeryüzünde sağlayın, dahil olan herkes cezasını çekmeli. Bu olayı yapmakla, seyirci olmak arasında hiçbir fark yok! Biz sadece haberi okurken bile psikolojimiz bozuluyor sinirleniyoruz siz nasıl yatabildiniz buna sessiz kalıp

TÜM YORUMLARI OKU (12)