Gazeteci Emrullah Erdinç, Polis Şeyda'yı Şehit Eden Suç Makinesinin Karakoldan Nasıl Kaçtığını Açıkladı

Tüm Türkiye'nin yakından takip ettiği ve günlerdir konuştuğu olayda dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. Dudullu Polis Merkezi'nde motosiklet hırsızlığıyla ilgili gözaltına alınan, hakkında 26 ayrı suç kaydı olduğu öğrenilen Yunus Emre Geçit karakoldan kaçması epeyce konuşulmuştu. Konuya ilişkin gazeteci Emrullah Erdinç, korkunç bir detay paylaştı.

Edinilen bilgiye göre, Dudullu Polis Merkezi'nde motosiklet hırsızlığıyla ilgili gözaltına alınan, hakkında 26 ayrı suç kaydı olduğu öğrenilen Yunus Emre Geçit karakoldan kaçmıştı.

Karakolda görevli polis memurları K.H.S. ile Şeyda Yılmaz, kaçan şüpheliyi yakalamak için peşine düşmüştü. Şüpheli Yunus Emre Geçit, kısa süreli kovalamaca sonucu yakalanırken bu sırada arbedede çıkmıştı. Zanlının polisin silahını alarak çevreye ateş etmesi sonucu polis memuru Şeyda Yılmaz şehit olmuştu. Olayda, polis memuru K.H.S. ile şüphelinin 43 annesi P.G. de yaralanmıştı.

Olayın ardından gözaltına alınan katil zanlısı tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ancak olaya ilişkin yeni gelişmeler gelmeye devam ediyor. Gazeteci Emrullah Erdinç, 26 suç kaydı bulunan Yunus Emre Geçit'in karakoldan nasıl kaçtığını açıkladı.

Emrullah Erdinç, sosyal medya hesabından bir video paylaştı. Erdinç videoda gözaltına alınarak karakola getirilen Yunus Emre Geçit'in annesinin karakola gelerek yemek getirdiğini söyledi. ''Burası çok önemli'' diyerek ihmaller zincirini anlatmaya başlayan gazeteci Erdinç ''Yunus Emre Geçit, kelepçesiz bir şekilde annesiyle birlikte avluya çıkartılıyor. Yemeğini yiyen Yunus Emre, annesini orada bırakarak avludan atlayarak kaçıyor'' dedi.

İşte o anlar:

Polisi Şehit Eden Zanlının Annesi Konuştu: "O Polisin Yerine Keşke Ben Ölseydim"
Feci Olay! Testi Hızlı Çözdü Diye Oğlunu Dövdü: Baba Gözaltına Alındıktan Sonra Serbest Bırakıldı

Popüler İçerikler

Dünya Basını Derbiyi Nasıl Gördü? Fenerbahçe - Galatasaray Maçının Manşetleri
Galatasaray'da Mauro Icardi Oynamadığı Derbiye Damga Vurmayı Başardı
MasterChef'te Mide Bulandıran Olay: Yemeğin İçinde Kımıldayan Şey Kurt mu?
YORUMLAR
25.09.2024

Şimdi bütün bunları tek başına mı yaptı? Her yakalandığında onu serbest bırakanlardan tutun,onca dosyaya karakolda elini kolunu sallayarak pikniğe gitmiş gibi karakol bahçesinde yemek yemesine izin verenlere kadar hepsi bunun suç ortağı.

25.09.2024

Bence o cani kadar ona bu fırsatı veren,avluya kelepçesiz çıkaran ve silahını kaptıran polis de suçlu

İşi olmayan herkesin ihtiyaç var diye polis olduğu, ilkokul mezunlarının atamayla bekçi olduğu bir ortamda çok normal.6 aylık eğitimle bu kadar oluyor demek ki.

25.09.2024

Nereden baksan tutarsızlık nereden baksan ahmakça adliyeye sevk edilene kadar kafana göre nasıl çıkartıyorsun şahısı yiyecek bir şeyler getirdiyse alırsın elinden içeride zıkkımlanır hadi çıkardın çok önemliymiş gibi başında nasıl bir polis beklemez yemekten sonra çay getirmeye mi gitmiş

25.09.2024

Ben gözaltına alındığımda bir dal sigara bile vermemişlerdi. Anca su veriyorlar. Keyfe göre de bir ara bir sandviç veriliyor. Buna neden ayrıcalık olmuş.

TÜM YORUMLARI OKU (22)