Gazeteci Emre Erciş'e Silahlı Saldırı.. Emre Erciş Sedat Peker’in Bağlantılarını Deşifre Etmişti...

Silahlı saldırıya uğrayan gazeteci Emre Erciş, geçtiğimiz haftalarda organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in bağlantılarını deşifre eden paylaşımlarda bulunmuştu. 15 Temmuz hain darbe girişimine kadar uzanan ilişkiler ağı ile ilgili yaptığı paylaşımlar için Erciş, 'Bu tweet dizisiyle birlikte, birilerinin saldırıya geçeceklerini de biliyorum' demişti. İşte detaylar...

Gazeteci Emre Erciş silahlı saldırıya uğradı. Bacaklarına isabet eden kurşunlar sonrası kaldırıma yığılan ve kanlar içinde kalan Erciş'e, ilk müdahaleyi çevredekiler gerçekleştirdi.

Erciş'in saldırıya uğraması bir süre önce organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in bağlantılarını deşifre eden paylaşımlarda bulunmasını akıllara getirdi.

Gazeteci Emre Erciş'e Silahlı Saldırıya Uğradı

Gazeteci Emre Erciş, İstanbul Fatih’te evine yakın bir bölgede silahlı saldırıya uğradı. Ayaklarından yaralanan Erciş, Samatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Erciş'e, Fatih ilçesi Silivrikapı'daki evinin yakınında kendisine yaklaşan motosikletteki kişi ya da kişilerce silahla ateş açıldı. Açılan ateş sonucu ayaklarından yaralanan Erciş, olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Samatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Emre Erciş'in avukatı Harun Akdere, sosyal medyadan konuya ilişkin açıklamada bulundu. Akdere, Erciş'in sağlık durumunun iyi olduğunu, hukuki sürecin takipçisi olacaklarını ifaden Akdere şunları kaydetti:

“Müvekkilim Emre Erciş ile yaptığım görüşmede ikametine yakın bölgede silahlı saldırıya uğradığı, kendisinin iki kez bacak bölgesine ateş edildiği; ayaklarından yaralandığı ve genel sağlık durumunun iyi olduğun öğrenmiş bulunmaktayım. Hukuki sürecin takipçisi olacağız.” Olay yerinde inceleme yapan polis, şüpheli veya şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Popüler İçerikler

Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu