Gazeteci Ece Üner Kara Para Aklama Suçuyla Yargılanan Polatların Tahliye Kararına Fena Çıkıştı

Geçtiğimiz saatlerde üçüncü kez duruşması görülen Polatların Engin Polat ve tüm sanıklar dahil olmak üzere tahliyesine karar verilmişti.

Detaylar için 👇

Polatların Duruşmadaki Üçüncü Günü: Savcı Engin Polat Dahil Olmak Üzere Tüm Sanıkların Tahliyesine Karar Verdi

Sosyal medya hesabından paylaşımlara başlayan Dilan Polat'a ve Engin Polat için çıkan tahliye kararına tepkiler yükselirken bir eleştiri de gazeteci Ece Üner'den geldi.

Açıklamalarıyla adından bahsettiren ünlü spiker Ece Üner kara para aklama suçundan yargılanan Polatlara tepkisini "Kara para aklamanın ceza görmeyeceğine güvenen bir küstahlığa dönüştüğü… En sağlam ortaklığın suç ortaklığı olduğunun ispatı gibi bir gün…" şeklinde gösterdi.

twitter.com
Tahliye Olduğu Günden Videolarını Paylaşan Dilan Polat'ın Nilda ve Milan Efe'yle Kavuştuğu Anlar
Sosyal Medyaya Anında Geri Dönen Dilan Polat'ın Takipçi Sayısı Dakikada 4 Bin Kişi Artıyor
Engin Polat'ın Tahliye Kararı Sonrası Sosyal Medyaya Geri Döndü: Dilan Polat'tan İlk Paylaşım Geldi!

Popüler İçerikler

Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
YORUMLAR
06.09.2024

Reza Amerika'ya kaçar bizim fakirler Ebru için ağlar, kara para aklamaktan yargılanan Polat'lar serbest bırakılır yine bizim fakirler sevinir. Üstüne üstlük bir de takipçi sayısını arttırırlar. Nasıl bir millet olduk Tanrım...

06.09.2024

Sadece Ece Üner değil, Ayşe, Fatma degil, halk olarak hepimizi bu tahliyeler, cezasız suçlar kahretti..26 Yıl eşşek gibi çalışıp, evlattan mahrup kalıp 20bintl aylıkla hayat sürdürüyoruz. Bunlar 4 yılda katrilyonlar, vs.kazanıyorlar? Hangi iş? Nasıl iş? Nasıl kazanç? Bunu 5 yaşında çocuğa bile anlatamazsın?? Ayıptır, günahtır, bu halkı enayi yerine koymaktir, aptal yerine koymaktır.😡😡😡

06.09.2024

Bu adamların artık yapılan usulsüzlükleri kapatma gibi dertleri de yok. Hatırlıyorum 20 yıl önce böyle şeyler yapılırken gizli saklı yapılırdı, insanlar utanırdı. Bu işlerin azalması gerekirken resmen açıktan yapılmaya başlanır oldu. Teşekkürler AKP!

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ