Gazeteci Demirağ'a Sopayla Saldıran 6 Kişi, 'Hayati Tehlike Bulunmadığı' Gerekçesiyle Serbest Bırakıldı

Yeniçağ gazetesi yazarı Yavuz Selim Demirağ, iki gün önce evinin önünde sahte plakalı bir araç ile gelen 6 kişi tarafından sopalı saldırıya uğramıştı. Demirağ'a saldırdığı gerekçesiyle gözaltına alınan 6 kişi serbest bırakıldı.

Savcılığın, Demirağ'ın 'hayati tehlikesinin bulunmadığı' gerekçesiyle bu kararı verdiği öğrenildi.

Saldırganlar 'trafikte takıştık' dedi.

Yeniçağ'ın haberine göre, gazeteci Yavuz Selim Demirağ'a saldırdıkları gerekçesiyle gözaltına alınan 6 kişi serbest bırakıldı.

Saldırganların, ifadelerinde 'Trafikte takıştık, o yüzden dövdük' dediği öğrenildi.

Öte yandan ifadeleri alınan şüphelilerin, Demirağ'ın 'hayati tehlikesinin bulunmaması' nedeniyle serbest bırakıldığı bildirildi.

📷 AP/Burhan Özbilici

Demirağ, iki gün önce Ankara'daki evinin önünde, sahte plakalı araçla gelen 6 kişinin sopalı saldırısına uğramıştı.

Gazeteci Yavuz Selim Demirağ Saldırıya Uğradı

Popüler İçerikler

Giresun’da 1 Mayıs: Belediye Başkanı İşçilerle Çöp Topladı
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
YORUMLAR

Bu hükmü veren hakimin TCK'nın kasten adam yaralama suçu hakındaki 86.maddesinden ya haberi yok ya da hüküm vermeye yetecek akli dengesi yok. Kanun hükmü çok açık!! Madde 86- (1) Kasten başkasının vücuduna acı veren veya sağlığının ya da algılama yeteneğinin bozulmasına neden olan kişi, bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır. (3) Kasten yaralama suçunun; e) Silahla, İşlenmesi halinde, şikâyet aranmaksızın, verilecek ceza yarı oranında artırılır. Müşterek failler açısından da her biri ayrı ayrı adam yaralama suçu işlemiş gibi ceza verilir. Madde 87- (1) Kasten yaralama fiili, mağdurun; c) Yüzünde sabit ize, Neden olmuşsa, yukarıdaki maddeye göre belirlenen ceza, bir kat artırılır. Ancak, verilecek ceza, birinci fıkraya giren hallerde üç yıldan, üçüncü fıkraya giren hallerde beş yıldan az olamaz. KISACA TOPLAM EN AŞAĞI 3 ER YIL CEZA ÇIKMASI GEREKEN OLAYDAN GÜVENLİK TEDBİRİ BİLE UYGULAMAKSIZIN BERAAT. DAHA KOMİK ŞEYLER DE GÖRMÜŞTÜM FAZLA GÜLDÜRMEDİ.

13.05.2019

O araca sahte plakayı takanın da hem para cezası hem de hapis cezası alması gerekiyor. O da yok...

13.05.2019

Resmen,''illa ölmemiz mi lazım tutuklanmaları için?'' sorusuna,ayan beyan evet diyorlar

12.05.2019

Devlet sanıyor ki sivil şiddete göz yumarak karşı tarafa gözdağı verebilirim. Unuttukları şey insanların kendi adaletlerini aramaya başladıkları zaman yaşanacak kaos. Bir gün gelecek saldırılan bireyler de silahlanıp karşı koymaya başlayacaklar. O zman bu ülkede ne mahkemenin ne kolluk kuvvetinin bir anlamı kalmayacak

TÜM YORUMLARI OKU (29)