Gazeteci Candaş Tolga Işık: 'Konuştuğum Bakanlar Üç Haftalık Tam Kapanmayı Destekliyor'

Gazeteci Candaş Tolga Işık, 'Konuşabildiğim Kabine üyelerinin tamamı yaklaşık 3 haftalık bu tam kapanma önerisini destekliyor' dedi.

Gazeteci Candaş Tolga Işık koronavirüs hasta sayılarında dikkate değer bir azalma olmaması durumunda 3 haftalık tam kapanma seçeneğinin pazartesi günü yapılacak Kabine toplantısının gündemine geleceğini belirtti. Işık, konuştuğu tüm Bakanların bu öneriyi desteklediği bilgisini verdi.

Işık, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda 'Hasta sayılarında dikkate değer bir düzelme olmazsa ki olacak gibi görünmüyor- pazartesi Bakanlar Kurulu'nun ana gündemi önümüzdeki hafta başlayıp bayram sonunda bitecek tam kapanma! Konuşabildiğim Kabine üyelerinin tamamı yaklaşık 3 haftalık bu tam kapanma önerisini destekliyor' dedi.

Popüler İçerikler

8 Yaşındaki Kızını da Alıp Üvey Oğlu ile Kaçan Kadın Müge Anlı'yı Çileden Çıkardı!
Melike Şahin'in Katıldığı PES Programında Zeynep Bastık'ın Lan Şarkısı Övülünce Tadı Kaçtı
Mustafa Keser Genç Şarkıcıların Saygısız Tavırlarından Rahatsız: "Enselerine Sille Çekmek İstiyorum''
YORUMLAR

Aşılama olmadığı sürece tam kapanmanın tek faydası hastanelerin kapasitesini kontrol altına almak olacaktır.Hızlı aşılama yapmak gerekiyor özelliklede öğrenci ve işçilere.Yok 65 yok 55 içbir faydası olması topluma aksine zarara girdik. Esnaflar kan ağlıyor ekonomi kan ağlıyor.Lokomitifi aşılamak lazım vagonları değil!

22.04.2021

Neyi kapatıyoruz, düğme bozuldu yenisini takmadan kimse ülkeyi kapayamaz.

TÜM YORUMLARI OKU (4)