Gazeteci Candaş Tolga Işık, İstanbul'da ortada hiçbir neden yokken yol ortasında bir arkadaşının bıçaklı saldırıya uğradığını duyurdu.
Gazeteci Candaş Tolga Işık, İstanbul'da yaşayan bir arkadaşının başına gelen dehşet verici olayı sosyal medya hesabından paylaşarak duruma isyan etti.
Erenköy'de güpegündüz ortada hiçbir neden yokken arkadaşının arkadan gelen biri tarafından rastgele bıçaklandığını iddia eden Candaş Tolga Işık, sosyal medya hesabından şunları yazdı: 👇
"Erenköy'de müptezelin biri güpegündüz sokak ortasında durduk yere bir arkadaşımızı arkasından koşup bıçaklayıp yürüye yürüye uzaklaştı. İnanılır gibi değil çocuğun ne kimseyle bir mevsuzu var ne husumeti, İstanbul'un göbeğinde rastgele insan bıçaklanıyor."
Bu, bana dokunmayan yılan zihniyetidir. Yıllardır söylüyoruz yurdumuza, iti, kopuğu,çöpü doldurursanız sonuç bu olur. Sarı öküz hikayesidir bu yaşanan.
İç işleri bakanı sağda solda oy toplayacağına güvenlik zaafiyetini kapatsın sahibiyle beraber
Bu ülkenin en temel sorunu insan hayatının ucuzluğudur..
Bu, bana dokunmayan yılan zihniyetidir. Yıllardır söylüyoruz yurdumuza, iti, kopuğu,çöpü doldurursanız sonuç bu olur. Sarı öküz hikayesidir bu yaşanan.