Gazeteci Barış Yarkadaş Açıkladı! CHP'de Kritik İsim İstifa Etti: Açıklama Geldi

CHP'de 31 Mart'ta gerçekleşecek yerel seçimlere ilişkin hazırlıklar tüm hızıyla devam ederken, gündeme bomba gibi bir iddia geldi.

Gazeteci Barış Yarkadaş'ın iddiasına göre, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, CHP'den istifa ettiğini duyurdu. Yarkadaş ayrıca İlgezdi'nin, 7 partinin ortak adayı olacağını da öne sürdü.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Yarkadaş, "CHP’li Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi CHP’den istifa etti. TV100 için az önce İlgezdi ile konuştum. İlgezdi, 7 partinin ortak adayı olacağını söyledi. İlgezdi, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na tepki gösterdi ve 'Kılıçdaroğlu’na destek verdiğim için tasfiye ediliyoruz' dedi" ifadelerini kullandı.

Hakkında istifa iddialarının çıkması sonrası sessizliğini bozan CHP'li Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, iddiaları doğruladı ve sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

İşte o açıklama:

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
CHP 'de Kritik Gün Cuma: CHP Genel Merkezi'nde 2 Günlük Ziyaretçi Yasağı
Aday Adayı Olmuştu: Belediye Başkanı Adaylıktan Çekildi
Selahattin Demirtaş'ın Hasta Annesine Küfreden Jahrein Özür Diledi

Popüler İçerikler

Ateşe Düşmeyen Kimseyi Bırakmayan Yılmaz Morgül Şarkısı Kaldırılınca Çareyi Mert Demir Gibi Söylemekte Buldu
Tiryakinim’i Bayhan'dan Daha İyi Söyleyebileceğine Kanaat Getiren Yeliz Yeşilmen Performansıyla Topa Tutuldu
Fenerbahçe Kadın Voleybol'un Genç Yıldızı Duru Türknas'ı Yakından Tanıyalım!
YORUMLAR

Vermeseydiniz destek Kılıçdaroğlu'na. Simdikinin de vizyon olarak farkı sıfır. Oyle bir parti inşa ettiniz ki iktidarin ekmegine iktidardan çok yağ sürdünüz.

Ben anlamıyorum abi, KK 74 yaşında değil mi, 5 yıl sonra 80 yaşında aday mı olacaktı? Muhalefetin bu durumda olmasının tek sebebi KK ve onun şakşakcıları.

26.01.2024

Kılışdar kazansa eşin bakan olacaktı, kaybedince de bi zahmet biraz bedel ödeyin

26.01.2024

çok iyi yapıyorlar. hiç sevmediğim bir kişi zaten kendisi. Ne iş yapar, ne ise yarar belli değil. siyasete giren sonsuza kadar orada kalmak için elinden geleni yapıyor. çünkü çok basit, herkesin yapabileceği bir iş ve kazancı da yüksek. boş boş konuşmaktan başka yaptıkları bir iş yok.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ