Gazeteci Altan Sancar Açıkladı: "Ekrem İmamoğlu da Aday Olacak Mansur Yavaş da Aday Olacak"

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin, herhangi bir erken seçime gidilmediği sürece 2028'de yapılacak olmasıyla birlikte, gazeteci Altan Sancar, katıldığı bir programda CHP'deki adaylık tartışmaları hakkında dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Önümüzdeki Cumhurbaşkanlığı seçiminde Mansur Yavaş veya Ekrem İmamoğlu'nun aday gösterileceği tahmin edilse de, CHP'den kimin aday olacağı merak edilmeye ve tartışmalara konu olmaya devam ediyor.

Gazeteci Altan Sancar ise CHP'nin iki isimi de aday göstereceğini öne sürdü ve şu ifadeleri kullandı: "Adaylık tartışmalarının varacağı yer, Ekrem İmamoğlu da aday olacak, Mansur Yavaş da aday olacak. Ekrem İmamoğlu, CHP'nin adayı olacak. Mansur Yavaş da İYİ Parti ve DEVA-Demokrat Parti grubunun adayı olabilir."

Açıklamanın detaylarını merak edenler için 📽️👇

Bu içerikler de ilginizi çekebilir

Oğuzhan Uğur Türkiye'deki Siyaset Gündemi ve "Mevzular: Açık Mikrofon" Serisi Hakkında Konuştu
Özgür Özel'den Teğmenlere Destek: "Elbette Mustafa Kemal'in Askerleriyiz Diyecekler"
RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin Açıkladı: "Sokak Röportajlarına Düzen Getirilecek"

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
Açılın Doktor Geliyor: Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen'in Atandığı Şehir Belli Oldu!
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
YORUMLAR
03.09.2024

niye bunları konuşuyorsunuz olm? ülkenin durumundan bahsetsenize. siz nasıl gazetecisiniz? benim skimde mi chpnin içindeki kavgalar? bir tartışma programı açıyorum, ya chp içi tartışmalar, ya münferit bir kaç tane olay. iktidar napmış, hukuksuzlukları nelerdir, yolsuzlukları nelerdir, halkın sıkıntıları nelerdir, bahsetsenize. siyasi magazin programı yapıyorlar. altan, sen benden bir yaş büyüksün, bizim nesil böyle mal değil aq. şu mevzuları açmayın sırası değil. hücum zamanı şimdi

Pasif Kullanıcı
03.09.2024

knkacım adam aday olsa geçen sene ki seçimde olurdu . ekrem varken mansur aday olmaz. bunlardan anca ekrem ile kurtuluruz gibi

03.09.2024

Öyle bir şey yok. Hangisi anketlerde daha önde çıkarsa o aday olacak, belediye meclisleri zaten CHP'de. Ekrem aday olursa sistem değiştikten sonra başbakan Özel olur, Mansur aday olursa sistem değiştikten sonra Özel 2029'daki yerel seçimlerden hemen önce ya da sonra koltuğu Ekrem'e devreder ve başbakan Ekrem olur.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ