Gazeteci Ahmet Hakan: 'Bu Durum Mutlaka Erdoğan’a Yarayacak'

İktidara yakınlığıyla bilinen gazeteci Ahmet Hakan'Seçimin en büyük kazananı: Erdoğan' başlıklı köşe yazısında muhalefet seçmenini hedef alan ifadeler kullandı.

'Manzara buyken sizce ikinci turda ne olur acaba?'

Gazeteci Ahmet Hakan köşe yazısında, seçimin ikinci tura kalması nedeniyle muhalefet seçmeninin büyük bir karamsarlık içinde olduğunu iddia etti. Ahmet Hakan yazısın da  bu seçimin kazanının Recep Tayyip Erdoğan olduğuna işaret ederek, muhalefet seçmenini hedef aldı. 

Seçimin ikinci tura kalmasının Erdoğan'a yarayacağını dile getiren Ahmet Hakan, ''Manzara buyken sizce ikinci turda ne olur acaba?'' diye sordu. 

Cumhur İttifakı'nın mecliste oy çoğunluğunu kazandığını söyleyen Ahmet Hakan, ''Kılıçdaroğlu’na oy vermiş birçok arkadaşım, 'Keşke birinci turda Erdoğan kazansaydı da Erdoğan’a farklı bir galibiyet şansı verilmeseydi' diyor.''

Yazının devamı

Erdoğan, İkinci Tur Öncesi 27 Mayıs Darbesini Hatırlattı
TİP'ten Milletvekili Olan Can Atalay Tahliye Edilecek mi?

Popüler İçerikler

Ruhi Çenet'in Kurtardığı Hesabının Yine Yeniden Çalınmasına Tepkisiz Kalamayan Kişiler
İdeal Evlilik Yaşı Tartışması Aldı Başını Gitti "Çağımız 30 Yaşından Önceki Evliliği Taşıyamaz"
Nusret, 2022 Dünya Kupası Finalinde Sahaya ‘Kaçak’ Girmiş! Nusret Yüzünden Türk Yöneticinin Hayatı Kararmış!
YORUMLAR

Seçimi Erdoğan kazanmadı, tüm devlet gücü Erdoğan'ın elinde, bunu sonuna kadar da kullanıyor. Muhalefet neredeyse oyların yarısını aldı... Başarısızlık değil bu. Beklenti ilk turda KK alacağı yönünde olduğu için küskünlük hakim. Muhteşem bir gazeteci olduğu için sanki ortada duruyormuş gibi görünüp muhalefetin güvenine oynamış. Bende karşılığı yok, ben kk na gidip atacağım oyumu, üşenmem, çekinmem. Kazanmazsa da tepesine binmem. Bu adil bir yarış değil, demokratik bir yarış hiç değil. Bu nedenle insanlık görevimizi yapar kaldığımız yerden devam ederiz.

16.05.2023

bak şimdi neden başarısızlık olduğunu tane tane tane anlatayım sana. Motto sıfıra yakın etkideydi. Meral ve İyi parti yere kadar güzel sırtlamış milliyetçileri etrafına kenetlemiş hatta küskün AKP lileri bile toparlamaya başmalıştı. güllük gülistanlık gidiyordu ki Kemal çomağı sokuverdi bir anda masa karıştı Meral devirdi... Arkasından bütün trol ordusu ve muhalefet kadına demediğini bırakmadı mecburen masaya döndü, bu ilk kırılma noktasında kafası karışan seçmen MHP, MEMLEKET ve Sinan Oğan arasında toplanma kararı aldı. tam o anda kılıçdaroğlu denize düştüm yüzme bilmiyorum deyip HDP yılanına sarılınca kopma ve parçalanma muhalefette artarken AKP tabanı kenetlendi. İNCE nin kasedi salıverildi piyasaya. Arkasından Rusya açıklaması derken milletin kafasında oturdu seçim.

16.05.2023

Kılıçdaroğlu %30-35 falan aldı haberimiz mi yok ? 🤔🤔

16.05.2023

3 yetmez 5 tane 5 yetmez 7 tane ver ver ver ver

Pasif Kullanıcı
16.05.2023

Samuel Beckett ın dediği gibi yenildiler, bir kez daha yenilecekler, daha iyi yenilecekler

16.05.2023

Dimi gevşek Kahraman aynen senin de işine geldiği gibi yorumlar yazıp cevap veremeyince kaçman 5 saniye. Hadi bekliyorum Türkeş muhabbetindeki cevabını. Anlat bakayım emir komuta zincirinin FETÖ sürecine yansımasını da omurgasızlığını tekrar ispat et.

TÜM YORUMLARI OKU (44)