'Gavur Adamların Müslüman Evinde Ne İşi Var?' Diyen Annesi Posterlerini Kaldırınca Ağlayan Genç Kadın

Üzülme, her genç elbet bir gün bu anı yaşıyor... 😪 Annesinin 'Doldurmuş duvarlarını elin gavurlarıyla, bir müslüman evine yakışır mı?' diyerek posterlerini çıkartıp kaldırdığını öğrenen genç kızın, gözyaşlarını tutamadığı anlar sosyal medyanın gündemine düştü.

Video için 👇

Popüler İçerikler

Mehmet Şimşek'ten Sözcü Gazetesi'ne Yanıt: "Sizi Mutlu Etmek İçin Bisiklete Binmeyi Düşünebilirim"
EURO 2024'te Portekiz'e 3-0 Mağlup Olarak Beklentilerin Altında Kalan A Milli Takım'a Gelen Yorumlar!
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan: “3. Dünya Savaşı Riski Var”
YORUMLAR
14.04.2022

Ben bu müslümanlar kadar ahlaksızını görmedim zaten yoktur da. Yapmadığı şeylerle övünüp kendilerini tatmin etme de üstlerine yoklar.Mesela adam kumar oynamıyor ya çok şükür diyor kumar oynamıyoruz yada içki içmiyoruz vs vs kendini bunlarla tatmin ediyorken yaptığı her türlü ahlaksızlığı da kendi içinde meşrulaştırabilşyor. Yapmadığı şeylerle geliştirdiği bu tarafını yaptıklarıyla manipüle edebiliyor bu yüzden de hiç bir zaman kendini sorgulama ihtiyacı hissetmiyor. Tuhaf yaratıklar vessselam

14.04.2022

Bende bir müslümanım neden genelliyorsun? Benimde tanıdığım ahlaksız birçok ateist var. Ben genellemiyorum. Ama senin bu yaptığın ahlaksızlık.

14.04.2022

deyzem ne yapsın kız Nihat Hatipoğlu nun fotosunumu koysun duvarına mk 😓

Bunlar nasıl insanlar? Bir anne bir poster yüzünden kızını hüngür hüngür ağlatıyor. Kardeşi buna gülerek video çekip sosyal medyada paylaşıyor. Tam seviyesizlik.

TÜM YORUMLARI OKU (32)