Garipoğlu Ailesinin Münevver Karabulut Cinayetinin İşlendiği Koltukta Fotoğraf Paylaştığı İddia Edildi

Kan donduran kadın cinayetlerinden biri de 12 yıl önce işlenen Münevver Karabulut cinayetiydi. Karabulut ailesinin verdiği mücadele hafızamıza silindi ve dava sürecini tüm Türkiye yakından takip etmişti. Geçtiğimiz günlerde ise Garipoğlu ailesinin paylaştığı fotoğraftaki ayrıntı kanımızı dondurdu...👇

12 yıl önce işlenen Münevver Karabulut cinayeti hepimizi derinden etkilemişti.

Katil Cem Garipoğlu, 17 yaşındaki sevgilisi Münevver Karabulut'u kendi evinde bıçaklayarak öldürdükten sonra testereyle parçalayıp konteynıra atmıştı.

Cinayet sonrasında kayıplara karışan Garipoğlu, yaklaşık olarak 7 ay sonra tutuklanarak 24 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı.

2014 yılında ise bulunduğu cezaevinde intihar etmişti...

Geçtiğimiz günlerde Garipoğlu'nun ailesinin paylaştığı fotoğraftaki ayrıntı ise herkesi şaşırttı.

Cem Garipoğlu'nun cinayeti işlediği odada bulunan koltuk deseninin Garipoğlu ailesinin geçtiğimiz paylaştığı fotoğrafta yer alan koltukla benzerliği dikkat çekti.

Koltuğun aynı olduğu iddiası ise hepimizin kanını dondurdu...

👇

Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Diğer içeriklere buradan ulaşabilirsiniz 👇

Pınar Gültekin Cinayeti: Cemal Metin Avcı'nın Yakınları da Yargılanacak
Babasını Öldürüp, Video Çekip Gülerek Anlattı... Dünyanın Kanını Donduran Cinayet Herkesi Şok Etti!
Öldürülüyoruz! Aksaray'da İşlenen Kadın Cinayetine Twitter Kullanıcılarının Haklı İsyanı

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
YORUMLAR
11.07.2021

Kesinlikle o koltuk. Üşenmedim ekran resmi alıp baktım evet o. Yazıklar olsun gülüp eğlenin bakalım. Türk adaleti şaşar ama Yüce Allah'ımın adaleti asla şaşmaz.! Dilerim karanlığınızda boğulursunuz cehenneme direk olursunuz.!

11.07.2021

O cocugun öldüğüne hâlâ inanmıyorum. Ve ailesi de en az onun kadar cani ve korkunç. Bu ailenin imha edilmesi gerekiyor. Bu normal bir hareket mi ? Zesar:Maalesef haklısın. Lanet olsun ki bu pisliklerin istediği gibi gidiyor her şey. Keşke elimizden bir şey gelse ama olmuyor... Korkunç bir şey bu

11.07.2021

malesef bu tip insanlar dünyayi yönetiyor onlara birsey olmaz

Pasif Kullanıcı
12.07.2021

Kadın cinayetleri serisinin ilkiydi bu. Zincir bu orospu çocukları sayesinde kırıldı, sonra dur durak bitmedi. Pandoranın kutusunu açtı resmen ibneler. Ama nasıl da o zaman hepimizin kanı donmuştu, tüm ülke ayaklanmıştı, ülkede ne kadar kameraman varsa adliye önündeydi vs. Şimdi bunun 2 katı dehşetlikte cinayetler oluyor da bu kadar ses çıkmıyor. Bizi alıştıranların da götünü s2m.

12.07.2021

Ben küçüktüm, rahmetli Mehmet Ali Birand bu şerefsizin kaçak olduğu her gün bu olaydan bahsetmişti ve gün saymıştı. Şimdiki haberciler cinayete cinayet demeye eriniyor.

TÜM YORUMLARI OKU (31)