Garipoğlu Ailesinin Avukatından Açıklama: "Bizi Unutun Artık"

Münevver Karabulut’u öldürdükten sonra cezaevinde intihar eden Cem Garipoğlu’nun mezarı geçtiğimiz günlerde açılmış ve yapılan DNA incelemesi sonrasında mezardaki kişinin Cem Garipoğlu olduğu ortaya çıkmıştı. Karabulut ailesinin avukatı Rezan Epözdemir, rapora itiraz edebileceklerini açıklamıştı. Garipoğlu ailesinin avukatı Orhan Şahin de DNA raporu sonrasında açıklamada bulundu.

Cem Garipoğlu, 2009 yılında Münevver Karabulut’u vahşice öldürdükten sonra tutuklanmış ve sonrasında cezaevinde intihar etmişti.

Cem Garipoğlu’nun ölmediği ve cezaevinden çıkarılarak yurt dışında yaşadığı iddia ediliyordu.

Karabulut ailesinin avukatı Rezan Epözdemir’in başvurusu üzerine Cem Garipoğlu’nun mezarı açılmış ve fethi kabir işlemi uygulanmıştı.

Hazırlanan rapora göre ise mezardaki kişinin DNA’sı ile Garipoğlu ailesinden alınan DNA eşleşmişti.

Ailenin avukatı Rezan Epözdemir, “Raporu inceledikten sonra bilimsel ve hukuki dayanaktan yoksun, mesnetsiz olduğunu düşünüyorsak şüphesiz ki rapora itirazlarımızı sunacağız.” Açıklamasını yapmıştı.

Garipoğlu ailesinin avukatı Orhan Şahin ise Beyaz TV’deki Esra Ezmeci ile Yeni Baştan programına katılarak “Artık Garipoğlu ailesini unutun” açıklamasında bulundu.

Meslektaşı Rezan Epözdemir’in bu olayı reklam amaçlı kullandığını söyleyen Şahin; “Karabulut ailesinin avukatı Rezan Epözdemir, yıllar içerisinde bu olayı tetikledi. Komplo teorilerinin ortaya çıkmasına neden oldu. Garipoğlu ailesine yıllardır süren iftira ve baskının son bulmasını istiyoruz” dedi.

Şahin, Garipoğlu dosyasının çığrından çıkarak toplumsal bir lince dönüştüğünü öne sürerek, "Garipoğlu olayı yıllardır bir reklam malzemesi haline getirildi. Kurşun gönderilen bir avukat suç duyurusunda bulunmaz mı? Yaşanan olaylar yıllardır toplumsal lince dönüştü. Aile bu süreçte çok yıprandı" ifadelerini kullandı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir 👇

Cem Garipoğlu'nun DNA Raporu Sonrası Karabulut Ailesinden İlk Açıklama: "İtiraz Edeceğiz"
Beklenen Adli Tıp Raporu Açıklandı: Açılan Mezar Cem Garipoğlu'na Ait Çıktı
Cem Garipoğlu'nun Mezarından Çıkan Şeffaf 'Poşet' Krize Neden Oldu: Kefen ve Bez Yok Ama Poşet Var

Popüler İçerikler

KYK Yurdunda Erkeklerin Toplu Tacizine Maruz Kalan Kız Öğrenciler Seslerini Duyurmaya Çalışıyor
Kimi Görmekten Bıktı Kiminin Rüyasına Giriyor: Sosyal Medyayı Ele Geçiren Dubai Çikolatası Kriz Çıkardı
Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner’i Vahşice Katleden Semih Çelik Hakkında Yeni Detay
YORUMLAR
08.10.2024

Unutun diyenler Münevver’in katledildiği koltuğu temizletip üzerinde sırıtarak poz veren aile. Hep siz mağdur tabii. 😠

08.10.2024

Sadece bir Komiserin yardim ve yatakligindan elde ettigi 756 bin Dolar gerisini siz düsünün.Kim VIP kacirmissa Piyango ona vurdu.Bu olayin aydinlanmasini parayla Adalet saglayan Akp hic istemez..

08.10.2024

Tabi tabi hemen yarın unutuyoruz hatta heykelini yapalım ailenin sanki mağdur olan siz sizin aq çocukları gencecik insanı katletti sizde her fırsatta fotoğraf videolarla bu katliamı övdünüz

yav gerçekten bir yanınız "ulan birşey var ama diyemiyorum dilimin ucunda " hissine kapılmıyor mu?

TÜM YORUMLARI OKU (20)