Gani Müjde'nin Kahramanmaraş Depremiyle İlgili Attığı Tweet İnsanlardan Tepki Gördü

Kahramanmaraş Depremiyle ilgili sosyal medyada yorum yapan isimlerden birisi de yazar Gani Müjde oldu. Ancak Müjde'nin attığı tweet tepkiyle karşılandı ve olaylar büyüdü.

Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan 7.7 şiddetindeki deprem birçok şehrimizde büyük yıkımlara sebep oldu.

Enkaz altında kalan insanları kurtarma çalışmaları devam ediyor ancak hava şartları da bir o kadar zor. Binaların kağıt gibi yıkılmış olduğunu görmek ise isyan ettirici.

Yazar Gani Müjde'de çoğu ünlü gibi sosyal medyadan depremle ilgili görüşlerini bildirmeyi seçti.

Ama onun attığı tweet, sosyal medya kullanıcıları tarafından tepki ile karşılandı. Söz konusu tweet bu 👇

Ve küçük bir tartışma yaşandı.

Gani Müjde'nin cevabı ise böyle oldu 👇

Ama kullanıcıların tepkileri kesilmedi 👇

twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com

Bu içerikler de ilginizi çekebilir 👇

Kahramanmaraş Depreminin Vurduğu Hatay'dan Durumun Ciddiyetini Gözler Önüne Seren Görüntüler
Sosyal Medya Fenomeni Taha Duymaz'ın Ailesiyle Birlikte Hatay'da Deprem Enkazı Altında Olduğu İddia Edildi
Kahramanmaraş Depreminde Enkaz Altında Kaldığını Söyleyen Kişinin Etkileşim Yalanı Ortaya Çıktı

Popüler İçerikler

Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
YORUMLAR
06.02.2023

Yapacak çok şey var. Binayı sağlam yaparsın, üç kuruş para için çimentodan demirden çalmazsın, devlet olarak kaçak yapılara, malzemeden çalan inşaatçılara tepki gösterirsin! Olası bir depremde insanların toplanacağı yerleri organize edersin, toplanan yardımları ihtiyaç sahiplerine güvenle ulaştırırsın, bu tip afetler için özel ekipler kurup bu ekiplerin eğitimini sıkı denetlersin. Şu ülkenin sadece bir vatandaşı olarak al sana ne kadar çok şey sundum.

06.02.2023

Lan gerizekalı herif! 24 sene önce de Gölcük merkezli depremde heryer yerle bir olmuştu ve o zamandan bu zamana halk deprem vergisi adı altında bir sürü vergi ödedi. Bir sürü kanun çıktı, bina inşaatlarına belirli standartlar geldi. Hangisine uyuldu?! Nerede vergiler?! Sormayacak mıyız bunları? Senin gibi şerefsizler yalakalık yapıp cüzdan şişirsin diye biz bu şehirlerin neden bu kadar yerle bir olduğunu neden iki Yanyana binadan biri yıkılırken diğerinin ayakta kaldığını sormayacak mıyız?! Eğer bu depremde ayakta kalabilen binalar varsa, enkaza dönen binayı yapana, denetleyene, izin verene hesap sormayacak mıyız?!

06.02.2023

Hasarlı resmi binalar. Fay hattı üzerinde havaalanı evet. Bir de çuvaldızı kendimize batıralım. Kısa süre emlakçılık yaptım. Hem de İzmir depreminden sonra İzmirde. Bir kişi deprem yönetmeliğine uygun mu diye sormadı ev alma aşamasında. Ve bence merakta etmediler. Mutfak dolaplarının rengi daha önemliydi. Denetim alt yapı önemli evet. Ama biz ne isek bizi yöneten de odur. CHP olsaydı da böyle olacaktı. Ben dspliyim. Dsp koalisyonu giderken o yıkıcı 99 depremi olmuştu. Şimdi AKP giderken. Yani Türkiyede hiç bir şey değişmiyor. Çünkü hepimiz aynı haltın lacivertiyiz. Götümüzün üstüne oturup eleştiririz. Linç kültürü. Böyle günde siyaset yapıyoruz. Yapılmaz ama yapıyoruz. Eleştri değil bunlar. Siyaset. Biz birbirimizi biliriz. Gani Müjdeyi tanırım. Şahsen. Akım derken bokum demiş sadece. Sanırım sinirle kimi linç edelim zamanı değil. İyilik zamanı. Nasıl yara sararız zamanı. Öyle günler vardır ya. Obsesif saldırıyı bırakıp huşu ile dingin bir şeyler yapmaya çalışırsın. Bugünler o günler.

TÜM YORUMLARI OKU (12)