Gani Müjde'den Yıllar Sonra Gelen Cem Yılmaz İtirafı: "İstedim Ama Kabul Ettiremedim"

Ünlü senarist ve Gani Müjde yıllar sonra Cem Yılmaz'la ilgili bir itirafta bulundu. Türk sineması için önemli filmlerden biri olan Kahpe Bizans'ın yapım sürecinde yaşananlardan bahseden Müjde'nin söyledikleri dikkat çekti. Gelin detaylara birlikte bakalım. 👇🏻

Ekranlarda yer alan pek çok dizide ve aynı zamanda filmlerde imzası bulunan ünlü senarist Gani Müjde yıllar sonra dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

2000 yılında yayınlanan ve çok ses getiren Kahpe Bizans filminin yapım çalışmaları esnasında başrolde Cem Yılmaz'ı istediğini fakat kabul ettiremediğini belirtti.

Cem Davran, Mehmet Erbil ve Demet Şener'in başrollerini paylaştığı filmde aslında aklındaki ismin Cem Yılmaz olduğunu söyleyen Gani Müjde, yapımcıların bu durumu kabul etmediğini söyledi.

"Yapımcıya Cem Yılmaz'ı kabul ettiremedim! Cem Yılmaz gitti Her Şey Güzel Olacak'ı yaptı!"

Filmin çıkış noktasında Cem Yılmaz ile başladıklarını fakat yapımcının Cem Yılmaz'ı tanımadıkları için kendisini ikna edemediğini söyleyen Gani Müjde, "Bana kalırsa bir isimdi bizim camiamızda ama yapımcılar tanımıyordu." dedi.

"Cem Yılmaz'la başladık fakat, yapımcı Cem Yılmaz'a ikna olmadı! Bana kalırsa bir isimdi bizim camiamızda ama, yapımcılar tanımıyordu. Sahnelerde de o anda fırtına gibi gidiyordu, anlatamadık yapımcılara."

Cem Yılmaz'ın bu durumu anladıktan sonra kendi filmi üzerinde çalışmaya karar verdiğini ise, "Onu da Cem anladı, abi yapmam ben bu filmi artık kusura bakma, ben kendi filmimi başka yerde yapacağım dedi ve Her Şey Güzel Olacak'ı yaptı." dedi.

"Ben de başka bir Cem'le yoluma devam ettim, Cem Davran ve Mehmet Ali Erbil'le. Acayip bir kadroydu Kahpe Bizans."

Siz bu konuda neler düşünüyorsunuz?

Hadi yorumlarda buluşalım! 

Bu İçerik de İlginizi Çekebilir

Tarkan, Cem Yılmaz, Kenan İmirzalıoğlu ve Nicesi: EYT Hangi Ünlülere Vurdu?

Popüler İçerikler

Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
YORUMLAR
11.01.2023

Gani Müjde de mi başroldü? Hatırlamıyorum? Güzel filmdi ve efsane kadroydu. Demet Şenerler, Hande Ataizi'ler, Ayşegül Aldinçler...

11.01.2023

Her şey tadında güzel o zamanlar çok severek izledik.. Cem yılmazın olup olmaması pek bişeyi değiştirmez

12.01.2023

Kahpe Bizans iyi bir filmdi ve iyi ki Mehmet Ali Erbil oynamış.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ