Gamze Kaçar'ın Babası: 'İntihardan Kızım Caydırmıştı, Meğer Celladını Kurtarmış'

Antalya’da, doktor eşi tarafından öldürülen Gamze Kaçar Bozkurt’un babası Harun Kaçar, 'Damadım intihara kalkıştığında kızım vazgeçirmişti. Meğer kızım celladını kurtarmış' dedi. 

Antalya'da, doktor Yusuf Onur Kaan Bozkurt'un (58), diyetisyen eşi Gamze Kaçar Bozkurt'u (38) öldürüp intihar etmesiyle ilgili soruşturma sürüyor. Diyetisyen Gamze Kaçar Bozkurt'un (38) babası Harun Kaçar, Sabah gazetesine konuştu.

"Böyle bir şey yapacağı aklıma gelmezdi"

Damadının psikolojik sorunları olduğunu ve aralarındaki yaş farkını takıntı yaptığını söyleyen Kaçar, 'Boşanacaklardı. Araya girdik, kızım boşanmaktan vazgeçti. Damadım, geçtiğimiz günlerde silahla intihara teşebbüs etti. Polislerin çağırmasıyla olay yerinde kızım intihardan vazgeçirdi. Meğer celladını kurtarmış. Olaydan bir gün önce, eşimin doğum günü için tüm aile bir araya gelmiştik. Çok mutluydular. Böyle bir şey yapacağı aklıma gelmezdi. Kızım uyurken başına 2 el ateş etmiş. Sonra da intihar etmiş' ifadelerini kullandı.

Boşanma aşamasına gelince ailesinin yanına dönmüştü

Çiftin daha önce İzmir'de yaşadığı, boşanma aşamasına gelince, Gamze Kaçar Bozkurt'un 4 ay önce ailesinin yaşadığı Antalya'ya döndüğü, İzmir'de özel muayenehanesi bulunan Yusuf Onur Kaan Bozkurt'un da bir ay önce eşinin peşinden geldiği belirlendi.

İlgili haberlerimiz 👇

Antalya'da Eşini Katleden Doktor İntihar Etti!
Doktor Eşini Öldürdükten Sonra İntihar Etmişti! Bir Hafta Önce Dergiye Röportaj Vermişler...

Popüler İçerikler

Halay Başkanı Mahmut Tuncer'in Estetikli Yeni Görüntüsü Sizi Çok Şaşırtacak
Nusret, 2022 Dünya Kupası Finalinde Sahaya ‘Kaçak’ Girmiş! Nusret Yüzünden Türk Yöneticinin Hayatı Kararmış!
Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
YORUMLAR
19.02.2021

Bu yüzdendir ki, bazen boşanmak ve hayatlara ayrı devam etmek en iyisi. Lütfen kimseye boşanmayın baskısı yapmayın, bazen boşanmak tek çare, ve en doğrusu.

19.02.2021

Keşke zamanında müdahale etmeseymis geberseymis tek başına. Bu manyaklar sonra gelip başa bela oluyor

19.02.2021

Dün akşam haberde gördüm.Bu pislik herif yüzünden gece uykumdan uyandım. Küçücük bir çocuğu ortada nasıl bıraktığını düşünmekten minicik çocuk anası babası olmadan nasıl uyur ki başkalarının yanında demekten uyuyamadım da geri. Bencillikten başka bir şey değil bu. Okumamış insanların neden daha mutlu olduğu belli işte. Okutmakla eğitmek aynı şey değil.

TÜM YORUMLARI OKU (4)