Game of Thrones'un Targaryen Hanesi'ni Anlatacak 'House of the Dragon' Dizisinin Yayın Tarihi Açıklandı

2011 yılında ilk sezonu izlememizle birlikte çok büyük bir hayran kitlesine ulaşan fakat final sezonuyla bir yandan beğenilirken bir yandan da hüsrana uğrattığı düşünülen Game of Thrones dizisinin devamı olarak çekilecek House of Dragon'ın çıkış tarihi hepimiz için merak konusuydu.

HBO planlama müdürü Casey Bloys, House of Dragon dizisinin 2022 yılında izleyicilerle buluşacağını söyledi. Bloys; Naomi Watts oynayacağı, bizleri 8000 yıl geriye götürecek The Long Night dizinin neden iptal edildiği sorusuna, televizyon şovlarında bu tarz durumların olabileceğini ve ortada problem olarak adlandırabileceği bir şey olmadığını söyledi.

300 yıl geriye giderek Targaryen ailesini anlatacak dizinin yapımcıları Ryan Condal ve Miguel Sapochnik olacak ve Condal senaryoları yazarken yönetmen koltuğunda Game of Thrones 'un 'Battle of the Bastards', 'Hardhome' ve'The Long Night' gibi başarılı bölümlerini çeken Sapochnik oturacak.

George R. R. Martin'in 2018 yılında yayınladığı Targaryen ailesinin geçmişini anlatan Fire and Blood (Ateş ve Kan) isimli kitabı, dizinin kaynağı olacak.

İki bölümden oluşması planlanan kitabın birincisi, az önce de bahsettiğimiz gibi 2018 yılında yayınlandı ve kitapta Targaryen Hanesi'nin hüküm sürdüğü ilk yarısı anlatılıyor.

Targaryen krallarının, siyasetinin, iç savaşlarının ve entrikalarının da bulunduğu hikayenin ikinci bölümünde A Song of Ice and Fire'ın (Buz ve Ateşin Şarkısı) başladığı kısma kadar Targaryen ailesinin geriye kalan soyunun anlatılması planlanıyor.

Bloys; dizi senaryosunun henüz bitmediğini ve yazım aşamasında olduğunu söyledi. Dizinin oyuncu kadrosu da henüz belli değil.

2022 yılı, birçok Game of Thrones hayranı için hayal kırıklığına uğratan bir tarih olabilir fakat şu an tüm ekip diziye odaklanmış bir durumda!

Biz oldukça heyecanlandık, siz yeni dizi hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım.

Popüler İçerikler

Yeni Sezonda Hayata Geçecek! TFF Hakemler Konusunda Büyük Adım Attı
Mustafa Keser Genç Şarkıcıların Saygısız Tavırlarından Rahatsız: "Enselerine Sille Çekmek İstiyorum''
Fatih Altaylı'dan 'Restoran Boykotu' Tavsiyesi! 'Gerekli Bir Silahtır, Kullanıp Atılacak Bir Şey Değil'
YORUMLAR
17.01.2020

Hala got'un baska bir alternatif final cekmesi gerektigini dusunuyorum...

17.01.2020

üçüncü gözüne tükürdüğüm bran kolpası yok dizide eminiz dimi.

17.01.2020

Bu gözler hanenin son ürünlerini gördü; Viserys'i gördü, Kezoosi'yi gördü, mallar malı Jon Snow'u gördü. Şimdi bana efsanevi Visenya/Aegon/Rhaenys'i, Kızıl Kale'nin mimarı Zalim Maegor'u, Targaryen iç savaşını hatta Targaryen tarihindeki en ilginç karakter olan Rhaegar'ı gösterseniz ne olur, sonunu biliyorum kardeşim. Bu ihtişamın, heybetin sonu kaka. İstesem de ısınamam diziye. Hep diyorum, elinizde düzgün spin off konusu olabilecek Sothoryos ile Essos'un gizemleri kaldı. Westeros zaten sıkıcıydı, dizi de kıtanın sonunu getirdi. Salın la artık şu kıtayı. Getirin Sothoryos'u Essos'u, izlemek için sabahın dördünde kalkmazsam Kezoosi'yim be.

21.01.2020

Essoslulara sümüklerini silecek kadar yakındın, Westeros'a geldin çatır çutur yaktın. Baban yüzünden insanların önyargılı olduğunu biliyordun, buna rağmen 7. sezonda birkaç askerle toplam 1 dakika konuştun, sonra ''bakın sizi sonraki sezon böyle rosto yapacam'' deyip kaçtın. Halk senin yüzünü yanarken bile görmedi. Viserion ölmeseydi babayı yardım ederdin Kuzey'e. Son sezon zaten iyice dağıttın. Savaştan çıkmış insanları ve ejderhaları anında başka savaşa soktun, koskoca Demir Donanma'yı göremedin Rhaegal gitti, savaş suçları zaten gırla. Sonra dedin ki beni burda sevmiyorlar. Sevdirecek ne yaptın ki? Kusura bakma hocam, senden Visenya, Aegon falan olmaz. Maegor bile olmaz. Tanrılar son sürüm için yazı tura atmış, dahilik Rhaegar'a, delilik Viserys ile sana düşmüş. Olan yavrım evladım Drogon'a oldu, yazıque.

TÜM YORUMLARI OKU (15)