Game Of Thrones'un Brienne'i Gwendoline Christie Emmy'ye Aday Gösterilmeyince Kontrolü Eline Aldı!

Bu haftanın başında açıklanan 2019 Emmy adayları listesinde Game of Thrones şaşırtıcı şekilde 32 adaylıkla kategorilerin çoğunda üstünlük sağlarken, bazı adaylıkların HBO tarafından verilmediği ortaya çıktı.

HBO'nun temsilcilerinden biri ise dizide Tarthlı Brienne karakterini canlandıran Gwendoline Christie'nin aday olduğu En İyi Yardımcı Oyuncu kategorisine HBO tarafından aday gösterilmeyince kendisinin başvurduğunu açıkladı.

HBO ise bu kategoride sadece Cersei Lannister karakterini canlandıran Lena Headey'i, Arya Stark'ı canlandıran Maisie Williams'ı ve Sansa Stark'ı canlandıran Sophie Turner'ı aday göstermişti.

Bunun üzerine Christie 225 dolarlık bir giriş ücreti ödeyerek kendini aday gösterdi ve kabul edildi!

Oyuncuların kendi kendilerini aday göstermeleri çok nadir yaşanan bir olay olmasa da, adaylıklarının kabul edilmesi oldukça nadir yaşanıyor.

Üstelik Christie, Game of Thrones ekibinden kendini aday gösteren tek oyuncu da değil; meğer Theon Greyjoy'u canlandıran Alfie Allen ve Melisandre'yi canlandıran Carice van Houten da aday oldukları kategorilere kendileri başvurmuşlar.

Gwendoline Christie adaylığını Salı günü yaptığı Instagram paylaşımında "İnanamıyorum?! Teşekkürler evren!" açıklamasıyla duyurmuştu.

Popüler İçerikler

Korkunç İstismar İddiası: 13 Yaşındaki Çocuğa 'Görüntülerin Elimizde' Diyerek Cinsel Saldırıda Bulundular!
Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
Nükhet Duru'nun Kadınlara Yönelik "Tayt Bir Kıyafet Değildir" Çıkışı Ortalığı Fena Karıştırdı!
YORUMLAR
20.07.2019

Oscar, emmy, mtv, imdb kesinlikle niteliğe göre belirlenmiyor... en çok para veren, en çok ses getirecek olan, en çok abd'ye yahudilere yarayacak olanlara veriliyor... tabii ki arada hak edenler de kazanıyor ama hakkı yenen çok kişi ve eser var...

21.07.2019

Lena Headey kazanmalı, hak ediyor.Kaç sezondur başarılı performansına rağmen ödül alamadı.

20.07.2019

Seçimlerde aynen bu şekilde yapılıyor işte. Ne kadar çok para ödersen seçilme şansın o kadar yüksek oluyor. Çok nadirdir istisnalar olsun. Örneklerinden biri Heath Ledger.

24.07.2019

225 dolar ödemiş.. fazla değil ki

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ