Game of Thrones Oyuncuları da Beğenmedi: '8. Sezon Gerçekten Kötü ve Hayal Kırıklığına Uğradık'

Game of Thrones'un 8. sezonunun yayınlanmaya başlaması ile birlikte hayal kırıklığına izleyicilerin ardından oyuncular da son sezon hakkındaki yorumlarını paylaştılar. Sadece 6 bölüm yayınlanacak olan dizide final öncesinde oyuncuların yorumlarını hep birlikte okuyalım.

Editör notu: SPOILER UYARISI!!!!

8. sezona Akgezen'ler ile Winterfell'deki savaşı merak ederek başladık. İlk bölüm durgun geçti, savaş hazırlıklarını ve tahttaki mücadeleyi izledik.

Tamam dedik, 8.sezona başladık. Durağan geçen ilk bölüm sonrası 2 sene bekledik, biraz bekleyelim düzelir dedik. Pek çok izleyici açısından bölümler ilerledikçe hayal kırıklığına uğrayanların sayısı giderek arttı.

Varys'i canlandıran Conleth Hill, karakterin son sezonlarda büründüğü rolden rahatsız olduğunu belirtti.

Hill haklı gibi duruyor. 6.sezon ve öncesinde daha aktif rol alan ve daha zengin repliklerle gördüğümüz Varys, son sezonda tek cümlelik replikler ile karşımıza çıktı. Dany'nin danışmanları arasında yer alan Varys sahip olduğu istihbarat ağı ve yönetim becerisinin kitaplardan sonraki sezonlarda azaldığını belirtiyor.

Son sezonda sadece "hava durumunu" ileten Varys, geçmiş sezonlarda entrika dolu taht kavgalarındaki stratejisi ile herkesi büyülemişti.

Hatta Tyrion ile samimi diyalogları ve taht stratejileri ile öne çıkan Varys, son sezonda sadece Jon ve Dany arasında kalıp Jon'un tahta çıkması gerektiğini söyleyince ve bunu da oldu bittiye getirip yayınca Drogon tarafından vahşice katledildi.

Bir Efsane Gözlerimizin Önünde Eriyor! Game of Thrones'un 8. Sezon 5. Bölümünün Bizlere Hissettirdikleri

Son sezondaki performanstan memnun olmayan bir diğer oyuncu ise Euron Greyjoy'u canlandıran Pilou Asbaek.

Gizemli bir şekilde ortaya çıkıp Cercei'nin yanında yer alan, hatta bir ejderhayı da öldüren Euron da 5.bölümde Jamie tarafından öldürüldü. Bize kalırsa Euron'un ölümü de oldu bittiye getirildi. Asbaek Greyjoy'un sadece kraliçe ile yatmak isteyen yanının ön plana çıkarıldığını ve karakterdeki derin düşünceleri, karanlık yönlerin anlatılmadığı kanaatinde. Burada da bizce haklı. Zira Greyjoy'un neden Cercei'nin yanında yer aldığı, gelecek planlarının ne olduğunu hiç göremedik.

Jon Snow'u canlandıran Kit Harrington da son iki sezon için "hayal kırıklığı" ibaresini kullananlar arasında yer alıyor.

Gendry'yi canlandıran Joe Dempsie de karakterlerin gelişimi konusunda Conleth Hill (Varys) ile aynı fikirde.

7 sezondaki karakter gelişimlerinin 8.sezonda acımasız bir şekilde harcandığını söylüyor.

Dizide en başından bu yana aktif bir şekilde gördüğümüz ve karakter gelişimini en ince ayrıntılara kadar bildiğimiz Tyrion'ı canlandıran Peter Dinklage de zaman zaman senaryoları eleştiriyor.

Finale Son İki Adım Kalmışken İyice Sarpa Saran Game of Thrones'un 8. Sezon 4. Bölümünün Bizlere Düşündürdükleri
İyi Bir Savaş Sahnesi İzledik Ama Hepsi O Kadar! Game of Thrones'un 8. Sezon 3. Bölümünün Bizlere Düşündürttükleri
Arya'yı Böyle Görmeye Hiç Hazır Değildik! Game of Thrones'un 8. Sezonunun 2. Bölümünde Yaşanan Önemli Olaylar
Son Sezon Başladı! Finali Heyecanla Beklenen Game Of Thrones'un İlk Bölümünde Neler Oldu?
Dikkat Spoiler! Münih Üniversitesi'nde Geliştirilen Algoritmaya Göre Game of Thrones Dizinde Ölecek Karakterler ve Demir Tahta Oturacak İsim Belli Oldu!
Starbucks Bardağından Sonra Game of Thrones'un Son Bölümünde Yayınlanan 'O' Fotoğrafın Ardındaki Gerçek ve Gelen Tepkiler

Popüler İçerikler

Arzu Sabancı'nın "A" Harfli Ekmeğini Kesen Çalışanın 1 Mayısını Kutlayarak Hepimizi Güldüren Kullanıcı
Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
YORUMLAR
15.05.2019

Bir de sezon başlamadan önce utanmadan demezler mi "Yüzüklerin Efendisi Miğfer Dibi Savaşı'ndan çok daha kaliteli olacak." diye. Zaten bunu yapabileceklerine zerre inanmıyordum da, en azından kıyısından köşesinden geçebilseydiniz. Tüm zamanların en pahalı dizisi, konusu en çetrefilli dizisi maaleef çöpe gitti.

Miğfer dibi savaşının yanından geçemez. Zaten karanlıktan bir halt da göremedik. Çukur'daki çatışma sahnesi bile bundan iyiydi. Abarttım mı sanki :D

15.05.2019

Ben Game of Thrones'u 6 sezonluk bir dizi olarak hatırlayacağım. Son iki sezon bu diziye ait değildi çünkü. Harcanılan emek, görsel efektler, oyunculuklar ve bilhassa müzikleri muhteşemdi ama senaryonun rezaleti hepsine gölge düşürdü. Breaking Bad hep bir adım öndeydi bende ama bazen ikilemde de kalırdım GoT mu Breaking Bad mi diye. Breaking Bad'den daha iyi bir dizi gelemeyecek, anlaşıldı. Tür, zaman ve evren farklılığını bile bertaraf etmiştir Breaking Bad. Çekimler, muhteşem olay örgüsü, karakter gelişimleri, sıçılan tek bir bölüm olmaması ve muhteşem finaliyle çıtayı arşa çıkarmış, GoT'un hafif sallamasına rağmen tahtı yıkılmamıştır. GoT da tüm iyi yönlerine ve malzeme bolluğuna rağmen popüler kültüre teslim olduktan sonra o leş kültürün çöplüğüne atılmıştır. Yazık oldu.

15.05.2019

Ejderya öldüren adam, götü boklu Jaime'i öldürdüm diye seviniyor, diyeceklerim bu kadar.

TÜM YORUMLARI OKU (20)