Game of Thrones Bitiyor Diye Üzülmeyin! Dizinin Devam Projesi Olan "The Long Night"ın Kadrosu Belli Oldu

14 Nisan'da sekizinci ve son sezonuyla HBO ekranlarına gelecek Game of Thrones'un yeni sezon tanıtımından sonra bir hayli heyecanlanmıştık. Bu heyecanın etkisi geçmeden dizinin spin-off projesiyle ilgili detaylar da gelmeye devam etti.

Bilmeyenler için kısaca özetleyelim. Spin-off, çok tutulan bir dizinin karakterleriyle ayrı bir dizi yapmak ya da yan hikaye üretmek anlamına geliyor.

Hadi yeni dizinin detaylarına geçelim!

Jane Goodman ve George R.R. Martins'in Game of Thrones spin-off projesi şekil almaya devam ediyor.

Dizi projesinin ismi 'The Long Night' olarak duyurulmuştu zaten.

Sekiz bin yıl öncesine gidiyoruz!

Game of Thrones aleminden bir hayli uzaklaşsak da dizinin bizi götürdüğü alem, yanıtsız birçok sorunun cevabı olacak gibi.

Yeni dizinin tanıtımı “Dünyanın altın çağının kahramanlarının en karanlık saatini anlatacak. Ve kesin olan tek bir şey var: Westeros tarihinin dehşet verici sırlarından, ak gezenlerin gerçek kökenine; Doğu'nun efsanelerinden, Starklar'ın öykülerine… Anlatılacak şeyler bildiğimiz hikayeler olmayacak.' şeklinde yapılmıştı.

Yeni dizinin kadrosu için daha önce açıklanan isimlerden biri Josh Whitehouse,

Diğeri ise Naomi Watts olmuştu.

Watts'ın karakterinin detayları şimdilik gizli tutulsa da, “karanlık bir sırrı saklayan karizmatik bir soyluyu” oynayacağı açıklanmıştı.

Yeni gelen detaylarla, bu iki isme 8 yeni oyuncu daha eklendi. İşte yeni isimler;

Naomi Ackie

Alex Sharp

Georgie Henley

Jamie Campbell Bower

Denise Gough

Toby Regbo

Sheila Atim

Ivanno Jeremiah

Vee, dizinin yönetmenliğini S. J. Clarkson üstlenecek.

Clarkson'ı daha önce 'Jessica Jones', 'Orange Is the New Black', 'Dexter' ve 'Bates Motel' gibi yapımlarda yaptığı yönetmelikle tanıyorduk zaten. Ayrıca kendisi, 'Star Trek' serisinin sıradaki filminin yönetmen koltuğuna da oturacak.

Game of Thrones'un devam projesi olan "The Long Night" ile ilgili detaylar bu şekildeydi!

Yeni detayları heyecanla bekliyoruz...

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
YORUMLAR
14.01.2019

İtiraza gerek yok, Taht oyunlarının hatırına dahi olsa izleriz. Westoresin geçmişini anlatan kitaba uygun halde çekerlerse bile tadına doyulmaz net!!!

14.01.2019

Açıkçası 8. sezondan daha çok bekliyorum bunu. Oyunculara bakılırsa Sothoryos'u da göreceğiz. Uzun Gece'nin sadece Westeros'ta yaşanmadığı teorisine inanıyorum ben. Essos'un ortasında ''Beş Kale'' adlı duvar benzeri bir yapı var. Bu yapı kıtayı Ormanın Çocukları'nı andıran Kertenkele Adamlar'dan ve Ötekiler'e benzeyen Soluk Kansız Adamlar'dan koruyor. Bu teori Westeros ve Essos'un Daimi Kış Toprakları'ndan birleştiği üzerine kurulu. Beş Kale'nin doğusuna ve kuzeyine çıkıldığında havanın giderek soğuması ve Ghost Grass bunu açıklıyor. Eğer dizide bu teori yer alırsa Game of Thrones'u komple çöpe atar ve yerine The Long Night'ı koyarım. Evrene aşığım ben, saçma sapan kuru entrikalara değil. Bekliyoruz bakalım.

14.01.2019

Takip ettiğim bir kanaldır. Fakat bu teoriyi ilk okuduğum yer Reddit'ti. İlk defa Türkçe anlatıldığını görünce dikkatimi çekti, diğer teorileri ve incelemeleri de sağlam çıkınca bastım aboneliğe. Takipçisiyiz.

14.01.2019

Kadın yönetmen demek acaba bol bol saçma sapan kadın sahneleri demek olacak mı?

14.01.2019

Marco Polo'da yaşadım bunu :(

TÜM YORUMLARI OKU (19)