Galip Ensarioğlu’ndan Fotoğraf Açıklaması: "Neredeyse ‘Katil Sensin’ Diyecekler"

AK Parti Milletvekili Galip Ensarioğlu, Narin Güran’ın tutuklu bulunan amcasıyla fotoğrafları çıktı iddiası sonrasında açıklamada bulundu. Aileyi daha önceden tanıdığını söyleyen Ensarioğlu, “Fotoğraf ne zaman çekildi hatırlamıyorum” ifadelerini kullandı.

Diyarbakır’da 19 gün kaybolduktan sonra cansız olarak bulunan Narin Güran cinayetinde amca Salim Güran baş şüpheli olarak tutuklanmıştı.

AK Parti Milletvekili Galip Ensarioğlu’nun “Aile dostumuz” açıklaması çok konuşulmuş ve bugün ise Ensarioğlu ile tutuklu Salim Güran’ın birlikte fotoğraf çıkmıştı.

Detaylar 👇

Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede

Diken’den Bışar Arslan’a konuşan Galip Ensarioğlu, fotoğrafın ne zaman çekildiğini hatırlamadığını söyledi ve “aileyi tanıdığını” hatırlattı.

Kaynak

“Neredeyse ‘Katil sensin’ diyecekler. Fotoğrafta ben netim, diğerleri bulanık. Basın, sosyal medya, kafayı yemiş bir sürü adam ne yapmaya çalışıyor? Babası, iki buçuk yaşındaki çocuğa tecavüz etmiş, burada vahşi bir cinayet var. Var gücümüzle bu cinayeti ortaya çıkarmaya çalıştığımız halde, söylemediği laflara ekleme yapılıyor. Bu nasıl bir haysiyet cellatlığı.”

“Fotoğraf ne zaman çekildi hatırlamıyorum. Fotoğraftaki iki kişiyi tanıdım. Biri Dicle Belediye Başkanı (çaprazda arkası dönük olan )ve sol tarafımdaki de bizim büyükşehirde daire başkanı. Diğerlerini tanıyamadım ama Salim Güran olmadığı kesin. Bilerek bulanık çıkarmışlar, eski fotoğraf.”

Ensarioğlu, “Salim Güran sizi ziyaret etti mi?” Sorusuna şu yanıtı verdi: “Hatırlamıyorum, ama aileyi tanıdığımı söylüyorum. Ailenin bir bireyi şu anda İYİ Parti il başkan yardımcısı. İYİ Parti’ye mi mal edeceğiz, O köyden HDP’ye 10 oy var, HDP’ye mi mal edeceğiz yani… ‘Kızın 20 yılın önce ölen dedesi dostum’ demişim, bu kabahat mi?”

Bu haberler de ilginizi çekebilir

Narin Güran Cinayetinin Ardından Yayılan Beyin Yakıcı Komplo Teorileri
Narin'in Boyun Bölgesinde Kanama Tespit Edildi: "Muhtemelen Elle Boğuldu"
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti

Popüler İçerikler

Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
Pucca, Narin'in Babası Arif Güran'ın Halk TV Muhabiri Ferit Demir'e Tehditvari Konuşmasına Sert Çıktı!
YORUMLAR
18.09.2024

Arkadaş elbette öyle demeyeceğiz ancak olayın başından beri konuşuyorsunuz ama hala çocuk ile ilgili , bu feodal yapı ile ilgili ağzınızdan bir kelime çıkmadı bunu da eleştirmeyelim mi

18.09.2024

yoo öyle de diyebiliriz neticede katilleri korumaya çalıştığını düşünüyorduk ki bu akpnin ilki değil. daha önce bir mvekilinin evinde çalışan yabancı uyruklu bir kız öldürülmüştü o olay da çok şaibeliydi. hatta sedat peker bile bahsetmişti. benim kızdığım sanki sütten çıkmış 'AK' kaşık gibi davranmaları.

18.09.2024

akpli olunca insanın aklına herşey geliyor tabi

Bu soruşturmada herkesin mi B12 eksik? En çok okuduğum şey “hatırlamıyorum”. Yersen!

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ