Galibiyet Golü 90'da Geldi! İlk Yarının Son Maçında Beşiktaş, Konya'da İstediğini Alamadı

Süper Lig'in 19. haftasında Beşiktaş, deplasmanda ligin formda takımlarından Konyaspor'a 1-0 yenildi. Siyah-beyazlılar, Önder Karaveli yönetiminde ilk mağlubiyetini aldı.

Süper Lig'in 19. haftasında Konyaspor, sahasında Beşiktaş'ı ağırladı.

Müsabaka, 1-0'lık İttifak Holding Konyaspor üstünlüğüyle noktalandı.

Ev sahibi ekibe galibiyeti getiren gol, 90. dakikada Ahmed Hassan'dan geldi.

Haftaya 36 puanla giren İttifak Holding Konyaspor, bu sonuçla puanını 39'a yükselterek ligin devre arasına 2. sırada girdi.

28 puanlı Beşiktaş ise 7. sırada konumlandı.

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Ekonomist Mert Başaran 100 Lirayla Zengin Olmanın Yollarını Anlattı
Kendi Programında Gözyaşlarına Boğulan Evrim Akın'dan Asena Keskinci'ye Sert Çıkış!
Yeni Trafik Levhası Avrupa'da Kullanılmaya Başlandı: Baklava Dilimli Trafik Tabelası Ne Demek?
YORUMLAR
27.12.2021

Hakem gercekten kotuydu kabul ama Besiktas hakemdende kotuydu vida larin oguzhan can atiba guven bu takimin topcusu degil bunu bir kez daha gorduk.

27.12.2021

Bu futbolla ilgisizim de biri bana son şampiyon olan takım nasıl bu halde açıklayabilir mi yoksa klasik 40 hafta tiyatro mu dönüyor?

27.12.2021

hakem maçın a. s. resmen. Beşiktaşın hatası ise oyuncu değişiklikleri. Larin-Güven ok ama berabera olan maçta oğuzhan niye çıkıyo, atiba ne alaka? batshuai çok formsuz, etkisiz kalıyo. bu arada lig tam leş. hangi maçı izlerseniz izleyin tüm maçlarda çok bariz hakem hataları var. yani birini ya da birilerini falan kayırdıkları yok. sanarsın iddia oynuyolar. her maç başka şaibe.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ