Galaxy S5 Mini İçin Lollipop Onaylandı

Güney Koreli üretici akıllı telefonlarını Android'in son sürümüne güncellemeye devam ediyor. Bu bağlamda Galaxy S5 Mini'nin de Lollipop güncellemesini alacağı kesinleşti.

Güney Koreli üretici Samsung, akıllı telefonlarını Android'in en güncel sürümüne yükseltmek için çalışmalara devam ediyor. En son olarak Galaxy Note 3 Neo'ya Android 5.0 Lollipop güncellemesinin sunulacağı açıklanmışken şimdi ise Galaxy S5 Mini'nin güncellemeyi alacağı açıklandı.

Samsung Danimarka destek sayfasında ortaya çıkan bilgi ile Galaxy S5 Mini'nin Android 5.0.1 Lollipop sürümüne güncelleneceği resmen açıklanmış oldu.

Güncellemenin ne zaman dağıtılmaya başlanacağına dair net bir tarihbulunmasa da kullanıcıları bu bile oldukça mutlu edecektir. Zira muadili birçok modele güncelleme sunulmayacak.

Güncelleme ile Materyal Tasarım'la uyumlu bir hale gelecek olan TouchWiz,yeni bildirim paneli, yenilenen kilit ekranı, çeşitli hata düzeltmeleri, performans iyileştirmeleri ve pil verimliliği gibi yeniliklerle gelecek.

4.5 inç ekrana sahip olan model 720p çözünürlük sunuyor. Snapdragon 400işlemci kullanan model 1.5 GB RAM'e sahip. 16 GB dahili hafızası bulunan modelin 8 Megapiksel arka ve 2.1 Megapiksel ön kamerası mevcut. Suya ve toza dayanıklılık, parmak izi okuyucusu ve nabız ölçerde modelin diğer ekstra özellikleri arasında.

ShiftDelete.Net

Popüler İçerikler

'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood