Onedio Logo

"Galatasaraylı Olmasam Fenerbahçe'de Oynardım"

Kapak Görseli
null Görseli

Altyapısından yetiştiği Galatasaray’da Yıllarca forma giyen Arda Turan’ı transfer etmek için Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım çeşitli kez girişimde bulunmuştu.

Hatta Yıldırım, Barcelona’nın transfer yasağı nedeniyle ocak ayına kadar forma giyemeyecek olan yıldız oyuncu için bir kez daha kiralamak için girişimde bulunmuş ancak sonuç alamamıştı. Atletico Madrid’den rekor bir transfer ücretiyle Barcelona’ya geçen yıldız oyuncu, ocak ayına kadar yeni takımıyla idmanlara çıkıp, yasağın sona ermesinin ardından forma giymeye başlayacak.

Messi’yle paslaşıp, gol attık’

İspanyol devine sponsor olan Lassa’nın düzenlediği gecede Türk basın mensuplarıyla sohbet eden Arda Turan, Fenerbahçe’nin kendisine olan ilgisi konusunda çarpıcı bir değerlendirmede bulundu. Nereye giderse gitsin kendisini Galatasaraylı hissettiğini vurgulayan yıldız oyuncu, “Eğer böylesine Galatasaraylı olmasam, çoktan Fenerbahçe’de oynuyor olurdum” itirafında bulundu. Barcelona’ya transfer olduğunda hiç panik yapmadığını ifade eden Arda, “Hocam bana, ‘çok zamanımız var, merak etme her şeyi öğreneceksin’ dedi.

Her gün yeni birşey öğreniyorum. Antrenmanlar öğretici geçiyor, okul gibi. Boş zaman geçirmiyorum. Son idmanda Messi’yle paslaşıp, gol attık. Luis Enrique dönüp, ‘Ne güzel oluyor değil mi, hoşuna gidiyor’ deyip gülümsedi” diye konuştu. Türkiye’de stat ve tesislerin yeterli olmadığını dile getiren Arda, “Bugün Federasyon Başkanı olsam, önceliklerim tesis ve statlar olur. İspanya bizim yarımız kadar ama bir Barcelona-Real Madrid rekabeti onları nereye getiriyor görüyorsunuz” sözlerini sarfetti.

Ayşenur Afyon - Fanatik

Popüler İçerikler

RTÜK'ün Süre Tanıdığı NOW TV'nin Son 15 Günü Kaldı: NOW TV İsim Değiştirmezse Ne Olur?
RTÜK'ün Süre Tanıdığı NOW TV'nin Son 15 Günü Kaldı: NOW TV İsim Değiştirmezse Ne Olur?
Savcılıktan Açıklama: TÜSİAD Başkanına da Soruşturma Açıldı
Savcılıktan Açıklama: TÜSİAD Başkanına da Soruşturma Açıldı
MÜSİAD TÜSİAD’ı Hedef Aldı: “Moral ve Motivasyonu Aşağı Çeken Söylemler”
MÜSİAD TÜSİAD’ı Hedef Aldı: “Moral ve Motivasyonu Aşağı Çeken Söylemler”