Galatasaray, Yönetim Değişikliklerini KAP'a Bildirdi

Galatasaray Sportif AŞ'de Hamdi Yasaman'dan boşalan yönetim kurulu başkanlığı görevine Cüneyt Tanman'ın atandığı duyuruldu.

Sarı-kırmızılı kulüpten Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yer alan açıklamada, Galatasaray Sportif AŞ'den istifalarını kulübe ileten isimlerden Hamdi Yasaman, Abdurrahim Albayrak ve Mete İkiz'in yerine yeni tamalar yapıldığı kaydedildi.

Şirket yönetim kurulu başkanlığından istifa eden Hamdi Yasaman'ın yerine Cüneyt Tanman'ın, yine istifa eden üyeler Abdurrahim Albayrak ile Mete İkiz'in yerlerine ise Fatih İşbecer ile Ural Aküzüm'ün atandığı belirtildi. Atanan isimlerin, ilk yapılacak şirket genel kuruluna kadar görevlerini sürdürecekleri ifade edildi.

AA

İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Yine Bir Liste Geldi: Bu Sefer de Hatice Kübra Tongar "Evlenilmeyecek Erkekler" Listesini Açıkladı
Hademe Üniversite Sistemine Girerek Kendine Diploma Üretti Daha Sonra Koordinatör Oldu
Sigara İçenlere Kötü Haber, İçmeyenlere Müjde: Kapalı Alanda Sigara Kullanımı Hakkında Yeni Düzenleme Geliyor