Galatasaray Yasak Dinlemiyor! TFF'nin Kararına Karşı Geldi...

Galatasaray, TFF'den gelen seyirci kararına karşı çıktı. Lokomotiv Moskova ile karşı karşıya gelecek takım kısıtlamaları kabul etmedi ve tribünleri seyirciyle dolduracağını açıkladı. TFF koronavirüs tedbirleri kapsamında spor müsabakalarında stadları tam kapasiteyle doldurulmasını reddetmişti. Galatasaray yönetimi TFF'nin kararını dinlemedi ve stadı tamamen dolduracak şekilde bilet satışı yapacağını açıkladı. Detayları haberimizde sizin için derledik...

Galatasaray 4 Kasım Perşembe günü Nef Stadında Lokomotiv Moskova ile karşı karşıya gelecek. Maç için seyirci kısıtlamasını yapmayan takımın yönetimi tarafından yayınlanan açıklama TFF'nin kartına tamamen karşı geliyor.

Yüzde Yüz Seyirci Kapasitesi Geçerli

'4 Kasım Perşembe akşamı oynanacak Lokomotiv Moskova maçı için, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadyumu'na yüzde yüz kapasite ile seyirci alımına yönelik yapmış olduğumuz başvuru TFF tarafından reddedilmiştir.

Oysa, TFF tarafından daha önce alınan ve kamuoyuna açıklanan kararla, 9 Kasım 2021’den itibaren ülkemizde oynanacak tüm maçlarda yüzde yüz seyirci kapasitesi geçerli olacaktır.

Kulübümüzce alınan karar gereği, 4 Kasım Perşembe 20.45’te Lokomotiv Moskova ile UEFA Avrupa Ligi E Grubu’nda oynayacağımız müsabakada, herhangi bir seyirci kapasite kısıtlamasına gidilmeyecektir.

Uzun bir aradan sonra, Büyük Galatasaray taraftarının güçlü desteğini hissedeceğimiz bu müsabakada buluşmayı heyecanla bekliyoruz...'

Popüler İçerikler

Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
Sonunda Bu da Oldu: Antalya'daki Bir Otelde Türk Müşteriden 120 Euro "Milliyet Farkı Ücreti" Alındı
'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
YORUMLAR
03.11.2021

artık bu ülkede herkes skine göre hareket ediyo valla dingonun ahırı cumhuriyeti :)

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ