Galatasaray Üzgün Dönüyor

CEV Kupası yarı final ilk maçında Atom Trefl'e 3-0 yenilen Galatasaray final biletini İstanbul'da arayacak

Galatasaray Daikin Kadın Voleybol Takımı, CEV Kupası yarı final ilk maçında Polonya’nın Atom Trefl ekibine 3-0 yenildi.

Karşılaşmaya iyi başlayan Polonya ekibi ilk teknik molayı 8-3, ikinci teknik molayı ise 16-12 önde geçti. Galatasaray Daikin, Meijners ve Centoni’nin sayılarıyla oyuna tutunmaya çalışırken, ev sahibi takım ilk seti 25-20 kazandı.

İki takımın da sert savunmayla başladığı ikinci setin ilk teknik molasını 8-6 önde bitiren Atom Trefl, Ayşe Melis Gürkaynak, Meijners ve Centoni’nin çabasına karşın ikinci teknik molayı da 16-13 üstün tamamladı. Çekişmeli geçen ikinci seti daha az hata yapan Polonya ekibi 25-22 kazanarak 2-0 öne geçti.

Etkili mücadelesini sürdürdüğü son seti de 25-19 üstün geçerek maçı 3-0 kazanan Atom Trefl, Galatasaray Daikin’e sahasında puan şansı tanımadı.

Setler: 25-20, 25-22, 25-19

Süre: 79 dakika (27, 27, 25)

Açık Mert Korkusuz

İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

9 Şubat'ta Elektrik Kesintisi Olacak mı? Simpsonlar'ın 72 Saatlik Elektrik Kesintisi Kehanetinin Perde Arkası
Emma Stone'a Birebir Benzeyen Yerli ve Milli Kedimiz X'te Gündem Oldu
Gülben Ergen, Ailem Dizisinde Oynamasına Sert Çıkan Oktay Saral'a 'Edep' Üzerinden Cevap Verdi