Galatasaray Odeabank 87-79 Hapoel Jerusalem

Eurocup 3. hafta mücadelesinde GalatasarayOdeabank, Abdi İpekçi Arena'da İsrail Ekibi Hapoel Jerusalem ile karşılaştı. Sarı-kırmızılar, mücadeleden 87-79 galip ayrıldı. 

Karşılaşmaya iki takım da etkili hücumlarla başladı. Daha sonra savunmada Hapoel'i durduran sarı-kırmızılılar, hızlı hücumlarla etkisini arttırarak ilk periyodun bitimine 6 dakika kala skoru 15-7'ye getirdi. Farkı daha da arttıran Galatasaray, birinci periyodu 33-22 önde tamamladı.

İkinci periyotta savunmada etkinliğini arttıran Hapoel, hücumda istediği sayıları da bulunca farkı 6 sayıya indirerek periyodun bitmesine 4 dakika kala skoru 37-31'e getirdi. Hücumda etkisiz bir görüntü çizen sarı-kırmızılılar, farkı korumayı bildi ve devreye 45-39 önde girdi.

Üçüncü periyoda savunmada ve hücumda etkili başlayan İsrail ekibi farkı kapayarak 46-45 öne geçti. Daha sonra toparlanan sarı-kırmızılar, 6-0'lık seri yakaladı ve 51-46 öne geçti. Taraftarın da desteğini alan sarı-kırmızılılar, farkı açarak 3. periyodu 62-54 önde bitirdi.

Son periyotta savunmada etkili olan Hapoel, hızlı hücumlarla sayı buldu ve maçın bitimine 5 dakika kala farkı kapayarak skoru 71-71'e getirdi. Daha sonra Sinan Güler ile etkili olan Galatasaray, farkı 3 sayıya çıkardı ve 79-75 öne geçti. Karşılaşmanın son dakikalarında farkı koruyan sarı-kırmızılar, Hapoel'i 87-79 mağlup etti.

Fotomaç

Popüler İçerikler

İdeal Evlilik Yaşı Tartışması Aldı Başını Gitti "Çağımız 30 Yaşından Önceki Evliliği Taşıyamaz"
Ünlü Şarkıcı Kalben'in Evine Yapılan Uyuşturucu Operasyonuna Ait Görüntüler Ortaya Çıktı
Yurt Dışında Türk'e Benzetilmemekten Gurur Duyanların 'Eziklik Psikolojisi' Olduğunu Söyleyen Kullanıcı