Galatasaray, Muslera'nın Yerini İtalya'dan Meret'le Dolduracak

2013 yılından bu yana Galatasaray forması giyen ve takımın efsanelerinden biri haline gelen Fernando Muslera'nın sözleşme yenilememesi, ailevi problemleri olduğu yönündeki iddialar sonrasında sezon sonunda ayrılacağına dair söylentileri güçlendirdi. Galatasaray da alternatif arayışına girdi.

Galatasaray'da sözleşme yenilemeyen Muslera ile ilgili Tugay Kerimoğlu'ndan "ailevi problem" iddiası gündeme gelmişti. Kerimoğlu, "Saygı duymak zorundayız" diyerek şunları söyledi:

'Ailevi problemleri olduğu için her şey olabilir. Giderse hiçbir şey diyemem çünkü ailesinin birinci sırada olduğunu çok iyi biliyorum. Ailesinin yaşadığı bazı özel sağlık problemleri de var. Sezon sonu geldiğinde ne olur kimse bilemez. Gitmek isterse de karara da saygı duymak zorundasınız.'

Muslera'nın ayrılık iddialarının ardından transfer söylentileri de başladı. Transfer konusunda adı gündeme gelen isim ise yine menajer Gardi oldu.

Ayrılık ihtimaline karşı kaleci arayışlarına başlayan Cimbom'un hedefindeki isim, Napoli'nin 27 yaşındaki İtalyan kalecisi Alex Meret.

Ünlü İtalyan menajer George Gardi'nin yönetime İtalyan kalecinin ismini sunduğu öğrenildi. Gardi yönetime, "Ocak'ta Meret ile temasa geçebilirim. Sezon sonu boşa çıkıyor. Transferi devre arasında bitirebiliriz" dediği öğrenildi.

İlginizi Çekebilir

Galatasaray ve Senegal Milli Takımı Arasında Jakobs'un Sakatlık Tartışması
Eleştirilen Yıldız Mauro Icardi'den Tatil Paylaşımı Geldi
Sergen Yalçın, Sezer Çakır'la İlgili Konuştu: "Sanki Ben Eski Takım Arkadaşımın Eşiyleymişim Gibi..."

Popüler İçerikler

Narin Cinayetinde Önemli Gelişme: Ölüm Yeri ve Saati Kesinlik Kazandı!
MEB Yine Sistem Değiştiriyor: Milli Eğitim Bakanlığı 4+4+4’te Değişikliğe Gidiyor
Mazhar Alanson'un Vefat Eden Kızı Eda Alanson ile Birlikte Bir Filmde Rol Aldığı Ortaya Çıktı
YORUMLAR
07.10.2024

büyük fırsat oyuncu ile erkenden görüşülüp ikna edilmesi lazım Galatasarayın kalecisine verdiği desteği sevgiyi dünyada hiçbir kulüp veremiyor mondragon, tafrael, Muslera, bir dönem pena geldi ona bile bağlandık herkese Galatasarayın ana kalecisi olma şansı ve şerefi nail olmaz. Onun için hayatının en büyük fırsatı burası kulüpden çok ana oyuncu için ev burası

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ