Galatasaray Devler Ligine Veda Etti: Yeni Rota Avrupa Ligi

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 6. ve son haftasında Danimarka'nın Kopenhag ekibine 1-0 yenilerek grubunu 3. bitiren Galatasaray, yoluna Avrupa Ligi'nde devam edecek.

Karşılaşmanın ilk yarısında taraflar birbirleri üzerinde üstünlük kuramazken, Kopenhag dakika 58'de Diago Gonçalves'in pası sonrası Achouri'nin golüyle 1-0 öne geçti.

Karşılaşmanın devamında karşılıklı ataklar yaşansa da skorda değişiklik yaşanmadı.

İlginizi çekebilir 👇

Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki Rakipleri Belli Oldu!

Popüler İçerikler

Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!
Kimler Geldi Kimler Geçti'de Leyla'nın Cem'i Rüyasında Gördüğü Sahnenin Nasıl Çekildiği Ortaya Çıktı!
Arka Sokaklar'a Dönen Şevket Çoruh'tan Kahkaha Attıran Serenay Sarıkaya Göndermesi!
YORUMLAR
12.12.2023

yine yanlis ilk onbir bu adam bi kere dogru onbirle bi avrupa macina baslasa sasarim senin üstüne gelen takimlara karsi agir oyuncular oynatiyorsun, senin üstüne gelmeyecek tüm gol yollarini kapatan takima karsi süratli oyuncularla cikiyorsun sonra golü veya golleri yiyince dogru tercihlerle mac kurtarmaya calisiyorsun. cekirge bir atlar iki atlar öyle ücüncüde kalirsin ortada macta belki 50 tane orta atildi hepsine rakip kafayi soktu, hic mi akla yerden ayaga oynamak gelmez. ver sag kanada at orta bu mantikla bu kafayla böyle turu gecme firsatlarini daha cok tepersin

12.12.2023

++++++++++

Aslında çok kez gol kaçırdılar topu onlar avermediler bile ama olmadı işte canınız sağ olsun ❤️💛❤️💛

12.12.2023

Final maçında tercih edilecek son oyun uzun toptur. Normal oyun tarzının çok dışında ne diye oynarsın ki. saldırırsın, 3 yer ama 5 atarsın. Rakip dengin bile değil. pozisyona bile giremedin. Hele Kerem grup asamasinda en az 5 gol atip yildizlasabilecekken topun ortasina bile vuramadigini gösterdi. Tete daha çok ham. ama Zaha ve Ziyech bu maçlar için alındı. Yazik oldu gerçekten.

13.12.2023

Kopenhag güçlü ve dişli bir rakip adamlara helal olsun.Zaha,Ziyech galiba lig bitince verimli olmaya başlıyacaklar.Yine belirtiyorum GS li arkadaşlar toplanıp Florya yı mı yürürsünüz onu bilmem ama Okan Buruk 'un kafasına vura vura sokun Kerem Aktürkoglu 10 numara oynamaz böyle yaparak yanlış yapıyor hem ileri ucta İcardi yi çalışır hem Kerem den performans bekliyorsa kendi mevkine alacak.Okan Buruk u GS ile kariyeri biterse çıkardığı yanlış 11 ler bitirecek .Bknz ör. Manu maçı kilit maç N'dombili ilk 11 de yer alması.Kendi ayağına sıkmaya devam ediyor Okan Buruk

TÜM YORUMLARI OKU (20)