Galatasaray'ın Şampiyonluğunu Kutlayan Bir Grubun Arasından Geçen Otomobil Taraftara Çarpıp Kaçtı!

Galatasaray, 2023-2024 sezonunda Fenerbahçe'yi 3 puan geride bırakarak Süperlig Kupası'nı kazanan takım oldu. Şampiyonluk kutlaması yapmak üzere bir grup Galatasaray taraftarı bir araya geldi.

Kutlama sırasında bir otomobil taraftarların arasından geçti. Otomobil, kendisine doğru elini kaldırarak koşan vatandaşa geri geri gelerek çarpıp kaçtı.

Olaydan sonra röportaj veren bir vatandaş, arabanın geçtiği sırada taraftarlardan birinin arabaya doğru koştuğunu, ardınan arabanın geri geri gelerek arkasından koşan vatandaşa çarptığını söyledi. Arabanın vatandaşa çarptıktan sonra son hızda kaçtığını da ekledi.

Videonun tamamı için;

Bu içeriklere de bakabilirsiniz;

Bir Galatasaray Taraftarı Büyük Şampiyonluk İçin Konya Sahasına Fetih Suresi Dinletti!
Hazırlıklar Başladı: Galatasaray'ın Şampiyonluk Kutlamaları İçin Rams Park'ta Edis Rüzgarı Esiyor!
Fenerbahçe Taraftarlarından Hüzünlü Editler Gelmeye Başladı: Minik Fenerlinin Yalnızlığı Görenleri Üzdü

Popüler İçerikler

A Milli Takım'ın EURO 2024 Macerası Sona Erdi! EURO 2024 Çeyrek Final
A Milli Takımımız Avusturya'yı 2-1 Mağlup Ederek EURO 2024'te Çeyrek Finale Yükseldi
İçişleri Bakanlığı’ndan Açıklama: 14 Yaşındaki Çocuk, 3.3 Milyon Suriyelinin Kimlik Bilgilerini Sızdırdı!
YORUMLAR
27.05.2024

Yüzlerce türünü gördüm. Yol kapatıp milletin arabasını sarsmalar, arabayı göçük içinde bırakmalar, korna çalmayanın aynasını kırmalar. Ha bu sadece büyük takımlarda değil yerel takımlarda da böyle. O grup eğlencesini, birine zarar vererek taçlandıracak. Ben kendi takımımın eğlencesinde böyle grup arasından geçerken camımı kapattım sessizce geçtim. Biliyorum arabanın üstüne birisi çıkacak, aptalca bir hareket yapacak, aracın içine meşale bile atarlar eğlencesine. Çok hızlıca işler çirkinleşebilir. O gruplara bulaşmayacaksın.

27.05.2024

Hazmedeceksiniz

28.05.2024

Yiyin birbirinizi. Futbol taraftarlığı embesil işidir. Eğlence şekline bak! Sokak arasında ellerde meşaleler, küfür kıyamet. Biri bir takıma bir şey dese, birbirini tanımayan koca koca insanlar kan dökecek. Ne oluyor lan!

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ