Galatasaray'ın, Rizespor Maçı Kamp Kadrosu Belli Oldu

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 11. hafta mücadelesinde deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaşacak.

Ligdeki son 8 maçında 6 galibiyet ve 2 beraberlik alarak başarılı bir grafik çizen sarı kırmızılılar, Rize'den de 3 puanla dönerek zirve yarışında haftayı kayıpsız geçmeye çalışacak.

Çaykur Didi Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak mücadeleyi hakem Serkan Çınar yönetecek.

Galatasaray'da sakatlıkları devam eden Lionel Carole ve Hamit Altıntop forma giyemeyecek.

Galatasaray'ın 18 kişilik maç kadrosu şöyle:

'Muslera, Cenk; Chedjou, Hakan, Semih, Olcan, Sabri, Denayer; Bilal, Yasin, Selçuk, Sneijder, Rodriguez, Emre; Umut, Podolski, Burak, Sinan.'

Rizespor'un muhtemel 11'i

Çaykur Rizespor basın sözcüsü Aykut Ferah, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 'Lige iyi bir giriş yapmıştık ama devamını getiremedik. Bunda eksik ve cezalı futbolcularımızın etkisi oldu. Bu maça, uzun bir aradan sonra tam kadro hazırlanma şansı bulduk. Fizik ve moral olarak maça hazır olduğumuzu düşünüyorum' dedi.

Ferah, Galatasaray'ın şampiyonluğun en güçlü adaylarından olduğunu vurgulayarak, sözlerini şöyle sürdürdü:

'Rakibimizin gücünü biliyoruz. Son haftalarda da büyük bir sıçrama yaptılar. Biz de son beş haftada sadece iki beraberlik toplayabildik. İşimizin zor olduğunu biliyoruz ama kazanmak zorunda olduğumuzun da farkındayız. Galatasaray maçı ile 5 haftalık galibiyet hasretini sonlandırmak istiyoruz. Sahada daha çok koşan, galibiyeti daha çok isteyen taraf olmak ve 3 puanı almak için çabalayacağız.'

Karadeniz temsilcisinin sahaya; Itandje, Orhan Ovacıklı, Viera, Oboabona, Eren Albayrak, Robin Yalçın, Koray Altınay, Makiadi, Sercan Kaya, Ahmet İlhan ve Kweuke 11'iyle çıkması bekleniyor.

Ligde 31. randevu

Çaykur Rizespor'un ilk kez Süper Lig'e yükseldiği 1979-1980 sezonundan itibaren yapılan 30 lig maçından 22'sini Galatasaray, 4'ünü Çaykur Rizespor kazandı. Sarı kırmızılıların 71 golüne, yeşil mavililer 25 golle karşılık verebildi.

Rizespor ligde evinde oynadığı 15 maçtan sadece 3'ünde Galatasaray'ı yenebildi, 10 kez mağlup oldu. Rize'de Galatasaray'ın 32 golüne, Çaykur Rizespor 15 golle karşılık verdi.

AA

Popüler İçerikler

Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
Diyarbakır’da Kaybolduktan 19 Gün Sonra Ölü Olarak Bulunan Narin Güran’ın Adli Tıp Raporu Tamamlandı
Kime Taş Geldi? Müge Anlı Narin Cinayeti ile İlgili Hakkında Yazılanlara Sert Yanıt Verdi!