UEFA'nın Galatasaray Kararı 13 Kasım'da

UEFA Borussia Dortmund-Galatasaray maçındaki tribün olayları nedeniyle verilecek cezayı 13 Kasım'daki toplantısından sonra açıklayacağını duyurdu.

UEFA'dan yapılan açıklamada 4 Kasım günü oynanan Borussia Dortmund-Galatasaray maçından yaşanan olaylardan dolayı verilecek cezaların 13 Kasım'daki toplantıda belirleneceğini açıklandı.

UEFA tarafından yapılan duyuruda şu ifadelelr kullanıldı:

'4 Kasım 2014 günü Almanya'da oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu Borussia Dortmund-Galatasaray maçı hakkındaki disiplin işlemleri hakkında takip başlatılmıştır.

Borussia Dortmund UEFA Disiplin talimatnamesi Madde 16'daki 1. bölüm (Yetersiz Organizasyon) ve 2. bölümün b (Cisim fırlatma) ve h (Kitlenin güvenliğini sağlamada eksiklik) bendlerinden dolayı;

Galatasaray AŞ UEFA Disiplin talimatnamesi Madde 16, 2. bölümdeki f (Kitleye rahatsızlık verme), a (Taraftarları tarafından saha işgali ya da teşebbüsü), b ve c (sahaya cisim fırlatma ve sahaya yanıcı madde fırlatma) bentlerinden dolayı yapılan disiplin soruşturması hakkındaki dava 13 Kasım günündeki UEFA Kontrol, Etik ve Disiplin Organı tarafından ele alınacaktır' denildi.

Eurosport 

Popüler İçerikler

MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!