Galatasaray'ın 7 Gol Atarak Taraftarını Sevinçten Çıldırttığı Başakşehir Maçının Ardından Gelen Övgüler

Fenerbahçe'nin Giresunspor'a evinde kaybetmesinin ardından Başakşehir deplasmanına çıkan Galatasaray'da hedef zirve ile puan farkını kapatmaktı. İlk yarıda mükemmel bir oyun kurgusuyla sahaya çıkan sarı-kırmızılılar Başakşehir'in kalesine 45 dakikada 3 gol atmayı başardı. İkinci yarıda ise bundan daha iyisi olamaz denilen Galatasaray daha da iyiydi ve Başakşehir ağlarına toplam 7 gol atmayı başardı.

Galatasaray'ın inanılmaz şekilde 7-0 kazandığı Başakşehir maçında yaşananlara ve sosyal medyadan gelen övgülere birlikte bakalım.

Topu Başakşehir'in oynamasına izin veren Galatasaray önde yaptığı baskıyla pozisyonlar buldu. Dakikalar 14'ü gösterdiğinde ceza sahasına sızan Kerem Aktürkoğlu sert bir vuruşla skoru 1-0'a getirdi.

Torreira'nın kaptığı topta yine hızlı hücum eden Galatasaray Ndayishimiye'nin faulü sonrasında penaltı kazandı. Penaltıyı ustalıkla ağlara gönderen Mauro Icardi takımını 2-0 öne geçirdi.

İlk yarının son sözünü ise Rashica söyledi. Sağ kanattan yaptığı orta Ndayishimiye'ye çarparak ağlarla buluştu ve sarı kırmızılılar ilk yarıyı 3-0 önde kapattı.

Galatasaray'ın ikinci yarıda da durmaya niyeti yoktu. Icadi'nin muazzam pasıyla fileleri havalandıran isim Kerem Aktürkoğlu skoru 4-0 yaptı.

65. dakikada iyi organize olan Galatasaray'da bu kez sahneye çıkan isim Mertens oldu. Galatasaray sadece 65 dakikada Başakşehir kalesine 5 gol attı.

Galatasaray'da 85. dakikada Kerem hat-trick yaptı, 88. dakikada son golü Abdulkerim Bardakçı atarak 7-0'lık tarihi skora isimlerini yazdırdı.

Maçın ardından ise Galatasaraylı taraftarlar sosyal medyayı esir aldı👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Galatasaray'ın zaferi için siz neler söyleyeceksiniz?👇

Popüler İçerikler

Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
Zengin ve Fakir Erkek Karşılaştırması Yapan Yeliz Yeşilmen'in Bakış Açısı Kullanıcılar Tarafından Desteklendi!
YORUMLAR
12.11.2022

Başakşehir 12 maçta yediği toplam golü 1 maçta yedi.

12.11.2022

1 eksiğini yedi

5-0 yenerken bile baskı yapıp maçı soğutmamak. İşte ruh budur

12.11.2022

Takıma sihirli değnek değmemişte sanki girmiş gibi maşşallah 🙂

TÜM YORUMLARI OKU (15)