Galatasaray 2-1 Gaziantepspor

Spor Toto Süper Lig ekibi Galatasaray’ın golcüsü Umut Bulut, 2-1 kazandıkları Gaziantepspor maçından sonra karşılaşmayı değerlendirdi.

Maçtan sonra yayıncı kuruluşa konuşan Umut, “Bu maçı mutlaka kazanmamız gerekiyordu. İçerde gereksiz puan kayıpları yaptık. Gol attığım için ayrıca mutluyum. Çok şükür” dedi.

Artık daha dikkatli olmaları gerektiğini belirten yıldız futbolcu, “İnşallah oynadığımız futbolla, güvenimizi arttıracağız. Bu maç bizim özgüven kazanma maçımızdı. Bundan sonra daha dikkatli oynayacağımızı düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Gol orucunu bozduğunu söyleyen Umut, “Bu sene ilk golümü attım. Haftalar geçtikçe daha stresli oluyor. Genel olarak iyi oynuyoruz ama çok basit hatalardan pozisyon verip gol yiyoruz. Takım halinde tek sıkıntımız bu bence. Bunu çözebilirsek her alanda çok başarılı olaağımızı düşünüyorum” şeklinde konuştu.Öte yandan hakkında çıkan haberleri eleştiren Umut, “Yıllardır, Lig TV’de haberleri yapan kimse, başka futbolcu gol kaçırınca “Demba Ba zoru başardı” Umut golü kaçırınca “saç baş yoldurdu” deniyor. Pozisyona girmekten korkan biri değilim. Herhalde golü kaçıracağım. Bu haberleri yapan kimse dikkat etmesini istiyorum” yorumunda bulundu.

Açık Mert Korkusuz

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Gaziantepspor galibiyeti sonrası açıklamalarda bulundu.

'Lige başladığımızdan beri iyi oynamamıza rağmen evimizde kazanamamştık. Geçen hafta Trabzonspor galibiyeti sonrası bu hafta sahadan galibiyetle ayrılmak çok önemliydi bizim için. Çok pozisyon yakaladık fakat değerlendiremedik.  Bugün ki galibiyet bizim için iyi oldu. 

Denayer defansif bir oyuncu. Sabri bizim ofansif sağ bekimiz. Denayeri Şampiyonlar Ligi'ne hazırlamak için böyle oynatıyoruz.

Oyun bilgisi çok yüksek. Nerede ne yapacağını iyi biliyor. Hakan Balta. Umut Bulut'a ayrı sevindim tüm oyuncularımdan memnunum.'

HaberTürk

Gaziantepspor Teknik Direktörü Mutlu Topçu, Galatasaray'a 2-1 kaybettikleri maçın ardından yayıncı kuruluşa kısa bir değerlendirme yaptı.

'Oyuna golle başlamamız büyük bir avantajdı. Çocuklara da söyledim ama skoru 5 dakika tutabilseydik, Galatasaray'ın açıklarını görürdük. Daha paslı, daha aktif oynayabilseydik farklı olurdu. Değerlendiremedik, böyle oldu. golü hemen ardından yemeseydik Galatasaray risk alacaktı, daha net pozisyonlar bulabilirdik.'

Sporx

Galatasaray'ın Gaziantepspor'u 2-1 yendiği maçın arından Lionel Carole ve Jason Denayer açıklamalarda bulundu.

Fransız sol bek Corole maç sonunda, 'Bugün önemli bir galibiyet aldık. Kötü bir gol yedik, ancak takım halinde iyi bir mücadele sergiledik ve çabuk toparlandık. Sürekli kendimi geliştirmek istiyor. Bu maç fazla top kaybı yaptık. Önemli olan takıma faydalı olabilmek' ifadelerini kullandı.

Jason Denayer ise şöyle konuştu;

'Bence bugün iyi bir maç oldu. İyi başlamadık ama sonra oyunumuz düzeldi ve kazandık. Atletico Madrid maçında sağ bekte iyiydim. Ondan sonra da sağ bek oynadım, önemli olan katkı sağlamam.'

Şampiy10

Galatasaray 2-1 Gaziantepspor

Süper Lig'in 6. haftasında Galatasaray, konuk ettiği Gaziantepspor'u 2-1 mağlup ederek bu sezon Türk Telekom Arena'da ilk galibiyetini aldı.

Sarı kırmızılı ekibin gollerini Podolski, Umut Bulut atarken deplasman ekibi Gaziantepspor'un tek golü Muhammet Demir'den geldi.

Hakem Alper Ulusoy'un ilk düdüğüyle birlikte karşılaşma müthiş bir tempoda başladı. Ev sahibi Galatasaray önde yaptığı baskıyla pozisyonlar aradı. Deplasman ekibi Gaziantepspor ise yan paslarla Muhammet Demir'i tehlikeli bölgeyede topla buluşturdu.

Temponun doruğa ulaştığı dakikalarda deplasman ekibi Gaziantepspor son haftların formda ismi Muhammet Demir ile skor üüstünlüğünü yakaladı. 9. dakikada Chibuike sol kanattan savunma arkasına sarkıp yerden ortaladı. Arka direkte Muhammet yakın mesafeden topa dokunup golü attı. 1-0

Golün şokunu üstünden atmayı başaran Galatasaray, yakaladığı ilk fırsatta rakibine karşılık verdi. Atletico Madrid maçında sınıfı geçen Denayer'in sağ kanattan açtığı ortada Podolski düzgün bir kafa vuruşuyla topu filelere gönderdi: 1-1

Skor eşitliğinin ardından sarı kırmızılı ekip özellikle Denayer'in bulundu sağ kanattan etkili ataklar geliştirdi. 35.  dakikada Yasin kaleyi denedi. Karcemarskas'tan dönen topu sarı kırmızılı futbolcu tamamlamayabilirdi ama top arkalarında kaldı.

Uzaktan Sneijder ve Bilal ile umduğunu bulamayan Galatasaray, aradığı golü bir uzun pas sonrasında buldu. 57. dakikada Hakan Balta, savunma arkasına koşan Umut'a uzun bir pas gönderdi. Umut karşı karşıya pozisyonda kalecinin bacak arasından topu ağlara gönderdi. 2-1

Umut attığı golden tam 10 dakika sonra kale ağzında çok müsait pozisyonda gol fırsatını değerlendiremedi. Yasin'in sol kanattan yerden gönderdiği pasta Umut, altıpastan topu Karcemarskas'ın üzerine nişanladı.

Maçın son bölümünde Gaziantepspor, beraberlik fırsatını Muhammet Demir ile değerlendiremedi ve maç 2-1'lik skorla sona erdi.

Galatasaray bu galibiyetle birlikte 11 puana yükseldi ve maç fazlasıyla 3. sıraya yükseldi. Gaziantepspor ise 7 puanda kaldı.

Popüler İçerikler

Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
Gülben Ergen’den Narin Güran Cinayetinin Şüphelilerinden Anne Yüksel Güran’a Çok Sert Sözler
Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu