Galatasaray Evinde Rizespor'u Yıldızlarıyla Rahat Geçti: 5-0

Galatasaray evinde ağırladığı Çaykur Rizespor'u rahat geçti. RAMS Park'ta oynanan maçta sarı kırmızılılar yıldızlarıyla sonuca gitti. Osimhen ilk kez on birde başlarken Gabriel Sara yıldızlaştı.

Milli ara öncesinde deplasmanda Adana Demirspor'u 5-1'le geçen Galatasaray milli ara sonrası da tarifeyi değiştirmedi.

Evinde Çaykur Rizespor'u 5 golle geçen Galatasaray'da takım içindeki hırs ve uyum dikkat çekti. Osimhen ilk kez forma giydiği maçta skora da etki yaptı (Atılan gol Abdülkerim ya da Osimhen'e hakem kararıyla verilecek).

Gol perdesini aralayan Davinson Sanchez oyundan çıkarken Gabriel Sara ile birlikte uzun süre alkışlandı. Diğer goller ise Abdülkerim/Osimhen, Barış Alper, Sara ve Mertens'ten geldi.

Gabriel Sara gol ve asist katkısı yaptığı gecede gole dönüşmeyen orta ve paslarıyla da Galatasaraylıların büyük beğenisini kazandı.

Galatasaray, iki hafta üst üste 5 gollü galibiyet elde ederken Rizespor da üç hafta üst üste kaybetti ve Fenerbahçe'nin ardından Galatasaray'dan da 5 gol yedi.

Galatasaray bu skorla puanını 12'ye çıkarttı ve yoluna kayıpsız devam etti. Galatasaray, 17 Eylül'de Gaziantep FK ile erteleme maçını, 21 Eylül'de de Fenerbahçe ile derbi maçını oynayacak.

İlginizi Çekebilir

Süper Lig'de Kötü Ekonomi Bile Yabancı Transferini Durduramadı
Erol Bulut, Cardiff'te Galibiyeti de Golü de Unuttu
Sivassporlu Keita Balde'den Kariyer Özeti Gibi 1 Dakika: Golünü Attı, Formasını Çıkardı, Kırmızı Gördü

Popüler İçerikler

Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
Açılın Doktor Geliyor: Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen'in Atandığı Şehir Belli Oldu!
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
14.09.2024

Ara yaramış Mertens Torera kendine gelmiş Abdülkerim iyiydi Sara kendini buluyor Ama Davidson Sancez büyük topçu abi Yokluguna agladıgımız kadar var Keremin gidişi Yunus yarayacak Fener maçında sahada görürseniz şaşırmayın bu gece iyiydik bence 🌝

14.09.2024

Yunus bu sene bizi kanser eder..

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ